ShemsTural Kizlar Izmirde yasiyorum, gitdigim hastanede detayli yapilmadigi icin meni basqa arastirma hastanesine yoneltdi doktor, bugun gittim bana yerimiz yok diyo. Bide ozelde yaptirin diyor care olarak. Ozelde 350tl gibi bi fiyat soyluyolar. Bu ne kadar dogru ki anlamiyorum bunca insan var hepsi ozeldemi yaptitiyo ve yahut hasta nerden bilsin hangi muayene olaxagini da bir ay onceden randevu alsin. Ne yapmaliyim?
Gkayra ShemsTural izmirdeyim demişsin .bende izmirdeyim Çiğli eğitime gidiyorum randevuları var Orkun çetin perinatoloji bölümü...benim 26 Şubat'ta randevum sadece 1hafta dolu sürekli açılıyor.
ikinciprensimgeliyor Ben gecen hafta yaptirdim.ozelde 180 lira.bir arastirin.her özel hastane 350 lira degil.tip merkezlerine gidip sorun.radyoloji doktoru ordada var onlar yapiyot genelde zaten bende ona yaptirdim
ShemsTural ikinciprensimgeliyor evet oyle yapacagim hepsini arayip sorayim daha uygunu vardir insallah. Ama bu yerlerin dolmasi meselesi sinirimi cok bozdu dogru degil boyle bi sey. Sgk am oldugu halde para odeyecegim
ShemsTural Gkayra ben detayliya giremiyorum yerler dolu diyolar oneceden almaliymisim ben nerden bileyim ki 3-4hafta oncedenrandevu alayim
Gkayra ShemsTural banada doktorum söyledi 18hafftamdayken 21ine al demişti ... Randevular açık görünüyor MHRS de...randevunu aldıktan sonrada kimse bakmıyorum diyemeZ herhalde...