Sngl25 Haftaya 2 aylık hamile olacağım inşallah. İstanbul’dan Erzurum’a gitmem gerekiyor. Uzun yolculuk yapıp Bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Garfield Sngl25 geçen hafta Konya’dan Gap turuna gittim. Adıyaman Diyarbakır Batman Mardin Urfa fıldır fıldır gezdim. Hatta Nemrut dağına tırmandım. Riskiniz yoksa bir şey olmaz Allahın izniyle
meryys Sngl25 Doktorunuzla konuşun öncesinde 2 saat mola vererek izin veriyorlar risk yoksa ama kendinizi yormayın ben gibi sonra gezmeyin dinlenin😊
SuEr_Tu1512 Sngl25 Doktorunla konuş bi. Ben sordum arada mola verin dedi ama hiç mola vermeden gittik çok şükür bişey olmadı. Sen yine de mola verr
mavideniz9696 Sngl25 bende bundan önceki hamileliğimde İstanbul’dan orduya gittim 7 haftalıkken falan. Açıkçası o kadar pişmanım ki sonrasında çok kötü şeyler yaşandı korkutmak istemiyorum ama kimse de benim yaşadığımı yaşamasın istiyorum. İçten bir arkadaşınız olarak söylüyorum size uzun araba yolculuğu yapmayın en azından uçakla gidin 🙏🏼
June6 mavideniz9696 ayy ne gibi şeyler oldu acaba ben de o haftalarda uzun yola gidicem doktoruma sormadım henüz ama riskleri duymak isterim açıkçası ne geldi başınıza
CoolMamaMode Sngl25 benim riskim yoktu ama ona rağmen ilk üç ay uçak yasak demişti . Yaşadığım yerde memleketime 14 saat araba ile ona da çok uzak olduğu için izin vermemişti mecbur görüntülü arayarak haber vermiştik ailemize hamileliğimi :( 3 ay sonra gidebilirsin demişti doktorum bana . Ama yine bi doktorunuza danışın isterseniz