Derya09 bildircinannesi Benim de artımedte anında koyu çizgiyi çıkartmıştı ertesi gün adet olmuştum. Hiçbir teste güvenmiyorum. Kan en kesin sonuç haberlerinizi bekliyorum. Her şey Gönlünüzce olsun. 🌸
bildircinannesi @Slmcnmyeniben @Busranur_mnts Kan vermek için uyanacağım güne 8 gün gecikme sonucu kanama ile uyandım kendimden çok eşimin hevesine üzüldüğüm bir sabah erken sevindim desem günlerce gecikmiştim
Busranur_mnts bildircinannesi ah canım benim çok geçmiş olsun 🥺 Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda
brcn_yenky52 bildircinannesi olsun canım Allah geciktiriyosa guzellestiriyodur umarım kalbinize göre olur herşey❤️
bildircinannesi Busranur_mnts çok teşekkür ederim bu uygulamanın telefonumda olması beni strese sokuyor çok kafaya takıyorum diye silmiştim dün indirdim tekrar şimdi yine uygulamalarımda görüyor olmak üzüyor :( dün sevindiriyordu oysa
Busranur_mnts bildircinannesi nasılsın rahatsın öyle yap canım ben arada buralarda geziniyorum bu sıralar sürekli burdayım benim daha kesinleşmedi sonuç 😅 ama burda olmak kafamı dağıtıyor bu konularda rahatça konuşabildiğimiz için
bildircinannesi Busranur_mnts evet kafa dağıtma yönünden güzel ama sonuç negatif oldukça üzülüyorum biraz ☹️gitsem de duramayıp geliyorum yine
Busranur_mnts bildircinannesi öyle canım ya üzme kendini nasip herşey olur inşallah rabbim en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla versin
bildircinannesi Slmcnmyeniben bu teste güvenme demiştiniz değil mi haklıymışsınız üzdü bizi baya teşekkür ederim
brcn_yenky52 bildircinannesi kanda çıkmaması normal birşey değil canım kaset test olsa sıkıntı yok ama kan kesin sonuç oluyo