Mom72626 14 gündür gribim ne öksürüğüm ne de hapşırmam bitti 😭 ama ilk defa hapşırma anında bebeğin olduğu yere şiddetli bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Haftaya kontrol var ama tedirgin olmamak elde değil 😢😢 başına böyle birşey gelen var mı?
Depresif_polyanna Mom72626 canım benim de öyle olmuştu bi sorun olmadi ama öksürme hapşırma geldiğinde sıkma kendini bi de oturur pozisyonda ol.
Mom72626 ozgurhayalim bir de bu sıralar baş ağrısı ayak ağrısı çok daha 11 haftalık olduğum için tedirgin oldum işte 🙄😀
Ebruemir Mom72626 bende de geçen uykuda oldu yataktan kalkınca da oluyor korkmayın bebişler büyüyor ☺️
Mom72626 Ebruemir 3 haftadır görmedim o yüzden tedirgin oldum biraz bir de ağrı canımı çok yakınca korktum canım. Doktoruma sordum kendisi biraz sabır yazmış 😂😂
Masalmom Mom72626 korkma canım benimde öyle oluyor 😊 söylemesi ayıp boyna çamaşır değiştiriyorum her hapşırma da altıma kaçırıyorum adım sidikliye çıktı 😂
eymeninannesii Masalmom ahh sorma canım yaa malesef bende öleyim daha 22+6 yız son haftalarda altına kaciriilmiyomuydu🤣 erken mi basladim acaba
ozgurhayalim Mom72626 11. haftada benimbenimde baş ağrım coktu canım. Aman her hafta farklı belirtiler oluyor 😃
AlininAysesii Mom72626 Gebelikte kafaya takılacak ne varsa açıklıyor bu doktor YouTube sayfasında, bakabilirsiniz