ikincibirsans 21 haftalık gebeyim pikniğe gelmiştik sandalyem kaydı sağ tarafıma düştüm 😓😓 çok korkuyorum bebeğin hareketlerini hafiften hissediyorum ama bir sorun olur mu sizce 😓😓
Zeyzeyy- ikincibirsans canım geçmiş olsun karnının üstüne düşmediysen bir şey olmamıştır ama çok endişeleniyorsan bi doktora görün
Buse4161 ikincibirsans karnına düşmesiysen bir şey olmaz canım stres yapma. Yine de emin olmak istiyorsan kadın doğum acile gidip düştüğünü söyle kontrol etsinler aşkım içini ferah tut bebeğe en büyük zarar strestir bunu unutma
sadbut ikincibirsans kanama su gelmesi nişan sancı kasılma gibi bişey hissedersen direkt hastaneye git canım, bir de bebeğin hareketlerini takip et bebek kst kat aaşşağıda kese onu koruyor zaten stres yapma dediğim gibi bi belirti olursa acile gidersin
ikincibirsans Zeyzeyy- karnıma düz bir şekilde değil sağdan düştüm yarın perinatoloji randevum var beklesem mi gitsem mi bilemedim ya 😞😞
pinkpuella İçini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz zaten yana doğru düşmüşsün ama bi doktora git kontrol ettirmekte fayda var en azından kafanda soru işareti olmaz