yahya2024 merhaba ben sizi etkilemek istemem, dogumum başladığında evde suyum geldi, özel ebe ile anlaşmistim, ebe abla suyum gelirse hemen hastaneye gitmememi ona haber vermemi söylemişti, sancim hiç yoktu, ebe ablayla haberleserek gün boyu sancımin siklasmasini bekledik önerdiği hareketleri duş vs onları yaptım. Sonra akşam ebe abla eve geldi kontrol etmek için hiç acikligim olmadığını söyledi, doğumun ilerlemesi için propes suni sancı gibi bazı ek destekleri ihtiyaç duyulabilecegini anlattı, sonra birlikteyken doktor hanımı aradık Leyla hanımı, suyum geldiği ve ona haber vermeden o günü geçirdiğim için resmen kızdı neden hastaneye gelmedim diye, telefonda ebe abladan acikligim olmadığını öğrenince de gelsin muayene ederiz ama su gelişinin üzerinden çok vakit geçmiş yüksek ihtimalle sezeryana alırız dedi. Ben de bunu duyduğum için gitmek istemedim. Son gün son gece doktor değiştirip aytakin hanıma gittim. Yani Leyla Hanım hamilelik sürecimi güzel yönetti ama dogum vakti gelince çok Risk almayan bir yapısı var anladığım kadariyla. Ve malesef bana destekleyici davranmadı. Gece yarısı aytakin hanımın hastanesine yatış yaptım ve gün boyu birçok yöntem ile destek olundu çok şükür dogumum sorunsuz gerçekleşti. Benim tecrubem bu şekilde oldu ama herkesin süreci farklı ilerleyebilir. İyi niyetli bir doktor olduğunu düşünüyorum ama benim dogumumda geç haber verdiğim için ters davrandı bana ve o anki psikoloji ile gitmek istemedim