Melike2535 Kızlar öncelikle tüm annelerin ve sabirla anne olmayı bekleyenlerin anneler günü kutlu olsun 🌹bende uzun bir süredir anne olmayı bekliyorum insallah mucizem bu ay gelir bugün ovulasyon testim bu şekilde çıktı yumurtama olmuş mu acaba
Merve8155 Melike2535 canim bugunu degerlendir.yine ovulasyonunu takip et.eger sperm sorunu yoksa 3 gun ust uste degerlendir mutlaka.catlama gununude degerlendir. Ben o sekilde uygulamistim
Busranur_mnts Ben bu testlerden kullanmadım da Burda gördüklerime göre pik gibi duruyor yine de bilen birisi de yorum yapsın 🤭
Melike2535 Busranur_mnts bende çok arada kaldım pil mi değil mi diye akşam üstü tekrar yapmayı düşünüyorum 😕teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻
Melike2535 staRmama yani o şekilde de denedik çoğu ay ama olması maalesef bende ovulasyonla takip ediyorum gunasiri değil de 3 günde bir diye ilerlemeye çalışıyorum
Melike2535 staRmama yani o şekilde denedik çoğu ay ama olmadı maalesef ovulasyonla takip edip üç günde bir değerlendirmeye çalışıyorum
ElvinEmineeee Melike2535 canim tshini kontrol etdir .benim 5yil tsh dan bebegim olmamdi .ona karsi tedaviye baslayinca hemen hamile kaldim.testler hep iki cizgiydi fakat regl oluyordum.bide boyle testlere bakinca kendini strere sokuyorsun olacagi varsada .strestden dolayi olmiyor .sana abla tavsiyesi😊
Melike2535 Serone ama sanki bu da tam pik olmamış ya aynı koyulukta ya da biraz daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum ben
Serone Melike2535 valla bu 2. Aslında 7 mayısta pik olmuştum dün böyle görünce yine değerlendirdim benimde beynim yanık😀