Datlum Güzel annelerimiz Tokat Erbaa da hangi doktora gidiyorsunuz. Devlet hastanesi doğum açısından iyi mi acaba
Mommywolf Datlum benim bir yakınım orda Zorunlu sezaryen doğum yaptı. Özel hastane gibi o kadar güzel geçti ki çok memnun kaldı. Ama hangi doktora gittiğini bilmiyorum. Genel olarak kadın doğumundan memnun ama herkes. Ben yakın olsaydım oraya gidecektim
Datlum Mommywolf bende bir doktor buldum çok iyi dediler tayinciyim muhtemelen Erbaa da doğum yapacağım yerlerden biri olabilir doktorun ismini öğrenirseniz yazabilir misiniz 🪷
Mommywolf Datlum kadın doğum doktorunun adını öğrenmeye çalışacağım. Çocuk doktoru olarak da Gaye hanım var onu tavsiye ederim çok. Ben bikaç kez götürdüm bebeğimi çok ilgili gerçekten.
Datlum Mommywolf ay çok sağolun bende zorunlu sezeryan olacağım ve muayeneye gittiğimde 34 haftalık olacağım ister istemez tedirgin olmuştum. Hastane yeni yapıldı temiz diye duymuştum. Burda özel kontrolündeyim devlet Hastanesi’ne ilk defa gideceğim korkuyordum o yüzden
Mommywolf Datlum rica ederim ne demek. Bende İstanbulda özel takipliyim ama dediğim gibi orda olsam kesinlikle Erbaa şehir hastanesini tercih ederdim. Umarım sizin içinde güzel geçer herşey. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲☺️