Anniskoo0634 Biliyorsunuzdur sağlıklı olan yatış şekli sol yatağa uzanmak ama ben sağ tarafıma uzanmayı seviyorum cogunlukla sol olsa da bazen sağa uzanınca sanki bebisin mutlu değil gibi hissediyorum sizde öyle mi yada ben mi abartıyorum 🥹😄
HumaBetul342 Anniskoo0634 ilkinde hep sola yattigim zaman rahat ederdim arada bı sağıma yatardim.Suanda da sağıma yattigim zaman çok rahatım bazen sol tarafa yatınca midem bulaniyor gibi oluyor nefesim kesiliyor.Hatta şuan sırt üstü bile yatabiliyorum hazır yatabiliyorken biraz yatim diyorum🫣 uzun süreli öyle kalmıyorum tabi ilerleyen zamanda istesemde yatamam rahatsiz eder. Yani Sağlıklı olan sol taraf evet ama hepte öyle yatamayiz ki anne karnında suyun içinde rahattır insAllah deyip keyfime bakıyorum 😁
kimchikimdi Anniskoo0634 Ben genelde sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum ama gun içinde sırt üstü ve sag tarafa da yatiyorum bence bir sorun olmaz tabi içiniz nasil rahat ederse öyle yapın🎀
Deleted33000 Anniskoo0634 bende sola yatmai istiyorum ama o tarafa yatınca nefes alamıyorum bazen de bebeğim o tarafta toplanınca yatamiyorum o tarafıma yapcak bisey yok heryerim ağrıyor zaten ben çözümü çok uzanmamakta buldum😅😅😅
Mommywolf Ben sol tarafta yatınca kalp çarpıntısı nefes darlığı çekiyorum o yüzden yatamıyorum gerçekten. Sağ tarafta bebişim de kıpır kıpır bende rahatım.