Merveue İlk hareketi nasıl hissettiniz ve nasıl bir şeydi ben 16+5 ten beri içimde bişey geziyor gibi hissediyorum ama bebek hareketleri mi emin olamadım ilk gebeliğim
Talentedmom Merveue bebek hareketidir o şekilde başlar sanki balık geçer gibi olur 20.haftadan sonra şiddeti artar
Herseydenbiktim Merveue 16. Haftada sanki damar atışı gibi hissetmiştim ilk, karınca yürüyor gibiydi sanki 🥺
tazecikanne_ Merveue bende 18. Haftadayım ilk gebeliğim hiç hissetmiyorum. Hissetmediğim içinde çok endişeleniyorum kontrol günlerini iple çekiyorum bir şey olsa anlamam diye panik halimdeyim hep 🥹
Gzm122 17 hafta da böyle damar atması gibi pıt pıt hissettim ama emin olamadım dedim herhalde damarım atıyor meğersem bebekmiş, 18 haftada da artık bir oynadı içimde anlaşılmayacak gibi değildi
Gzm122 Merveue oyy inşallah hemen hissedersin annesi çok güzel bir duygu tez zamanda hisset inşallah❤️
cans7 Herseydenbiktim evet bende o şekilde hissettim normalde doktor henüz hissetmessin dedi bağırsak hareketlerindir onlar dedi ama ben bağırsak hareketleri olduğunu düşünmüyorum o kadar farklı bir hiski insan anlıyor.
eliff_ozztrkk tazecikanne_ canım benimde ilk gebeliğim bende 22. haftada hissetmeye başladım desem doğru olur. şuan 25. haftadayım doktoruma sordum çok normal ilk gebeliklerde genellikle 21.22. haftalarda hissedilir dediydi
Sevda07 tazecikanne_ bende senin gibi endişeliydim ilk gebelik ve kilolu hamile kaldım 25. Haftadayım dışardan bile belli oluyor az kaldı annesi tekmelerini hissetmene içini ferah tut 🥹🥰
Merveue tazecikanne_ 21. Haftaya kadar hissetmeyen oluyormuş ya canını sıkma sağlıklıdır inşallah biran önce hissedersin