mor_menekse1 Bglmmrn tuvaley eğitimi falan verdiysen hiç birsy olmaz kız valla doğan büyüyor bir sekilde
Bglmmrn mor_menekse1 evet verdım canım söylüyo ama tek gidemiyo onu da alışırsam tam olacak bide 1 haftadır odasınıda ayırdım yemek konusunda da herşeyş kendi yerse doğana kadsr herşsey hal olacak inşallah 😀😀
Nur5 Efendininannesi oğlum 3 yaşında 6 haftalık hamileyim RABB’İM nasip ederse iki hfta sonra kalp atışı için gidecem .şimdi tuvalet eğitimindeym .ikinci çocuk olmadan tuvalet eğitimi vermek şartmis
Abilikardesli eymenannesi0 bence 5 yaş olmalı . Oğlum 4 buçuk yaşında salı günü doğumum var inşallah alışır🫠
mor_menekse1 Bglmmrn ayyy hadi insAllah olur kız bende odayı ayırdım tuvalet tamam kreşe vercem alisirlarsa tamamdır insAllah yolunda gider hersy
Ark eymenannesi0 3 yaş bence bende gebeyim 3 yaşa girince doĝum olacak daha bilinçli hemde aşırı yaş farki olamadan oynar büyüyorler
Aysutoper eymenannesi0 kizim 2 yasinda ve 12 haftalık hamileyim şuan herşeye alışmış iken böylesi daha iyi en azından kayınvalidem yanımda kızım çok kiskaniyor simdiden büyük olsaydı daha kötü olurdu bence o yüzden bence en iyi yaş aralığı 2-3