Senayunal 6 yaş olucak oğlumla kızım arasında Oğlum 3 yaşına geldiğinde çalışmalara başlamıştım ölü doğumlar düşükler Nasip olmaması da bir nasiptir dedim kabullendim 20+3 olduk inşallah sağsalim hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻
Yenibirannee eymenannesi0 2 şer yaş arayla 3. çocuğuma hamileyim ben ayrılıyorum arkadaşlar 😂😂😂 karnımdaki minnoşum doğduğunda 0-2-4 yaşında olcaklar 😁🤣🤣
GezenTavuk_2 eymenannesi0 Kızım 27 aylık geçen ay başladık denemelere olmadı inşallah bu ay tutar 🥹 yaşım da genç açıkçası bir süre sonra çocuk bakmak bence insan bedenine de zor gelir diye düşünüyorum evet belki belli basli zorluğu olur ama eminim ki sonrası çok güzel olacak 🥹🌼
mor_menekse1 GezenTavuk_2 ewt bnde öyle düşünüyorum ikizlerimden snra zaten zorluk yaşıyorum ama çok şükür artık bir düzenimiz var tuvalet eğitimi falan tamam kreş yaşları geldi bizde iki aydır deniyoruz bu ay tutar insAllah 😄🤲
mor_menekse1 Bglmmrn ewt ya inşallah bu ay olur ikimiz içinde hayırlısı ama baya sürmüş 7 ay yumurtlama günlerini mi degerlendiriyorsun yoksa adet bitimi derek mi korunmasız ilişki yapyorsun
Bglmmrn mor_menekse1 yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama sadece bir gün korunmasız oluyodu oğlumda da öyleydim 2 inci ayda tutmuştu oyızden bunuda önemsemedim dedım hemen olur ama olmadı 😀 bu ay 2 günde bir değerlendiriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰🙂🙂
GezenTavuk_2 mor_menekse1 Oy maşallah ikizlere bizimde herseyimiz okey tuvalet eğitimi yeme içme onlar yapıyor bakalım inşallah bu ay olur ya
TeacherS eymenannesi0 eltimin çocukları arasında 1 yaş var onları yakınen yaşadıktan sonra ikinci gebeliğimi 4 yaş aralığıyla planladım doğduğunda ilk evladım 5 yaşına girecek hemen hemen
minigimleseruven eymenannesi0 yani buna en iyi siz karar verirsiniz sonucta , yasınız maddi durumunuz vs çok etkiliyor bence . Eger maddi manevi hazırsanız neden olmasın ama en azından bi 3 yıl olsa aralarında siz rahat edersiniz diye düşünüyorum
Visenya eymenannesi0 Herkesin dinamikleri farklı tabi ama peş peşe olunca bana biraz büyüğüne haksızlık oluyor gibi geliyor. Anne de biraz fazla yıpranıyor sanki. Ben hep ideali 4-5 yaş gibi düşündüm. Şimdi ikinciye hamileyim araları 5 yaş olacak 🙏🏻
Sedoshh 6 yaş oğlum var hamile kalırsam 7 yaş fark olacak. İdeali 4 gibi ama nasip vardır bundada bi hayır
mor_menekse1 Bglmmrn amin iinşAllah yaaa nasip isteyince takınca olmuyor bnce bende ikizlerime hop diye hamile kaldım hep korkardım aman birtane daha olur diye şimdi istyorum olmuyor 🤣
ElvinEmineeee staRmama ben seni linclememm kizim 1yasinda 6haftalik hamileyim🤣aralarinda 17ay olucak ..biliyorum zor olucak ikisine bakmak amma en guzlei ararinda yas farkinin az olmasi .akillari fikirleri hep uat üste duser .mesela benim kardesim kendimden4yas kucukdu .hep onunla kavga ediyoduk analsamayidok o daha cocuksu ben daha olgundum..ben ce de yas farki az olmali🥰
staRmama ElvinEmineeee aynen kuşum eylülde bende planlıyorum sezaryen zaten doğumu aynı güne denk getirmek istiyorum 😂
mor_menekse1 GezenTavuk_2 insAllah ya yumutlama günü falan olunca mi yapyorsun yoksa adet bitimi bütün ay sonuna kadar normal şekilde kotunmadan mi geçiyor ben normal diğer adete kadar yapıyordum bu sefer yumutlama gününu değerlendircem yarın 😄