Busranur_mnts Nursotu bugün tekrar mı adet oldun hormon testi falan bakıldı mı herhangi bir sıkıntı yoksa arada değişebilir sürekli düzensizlik yoksa endişelenmeyin ama yine de bi doktora danışabilirsiniz
Busranur_mnts Nursotu 22 nisandan bu yana bugün 20. Gün doktorlar 21-35 arası adet döngülerine genelde normal diyorlar
anonim001 Nursotu canım ilkkez oluyorsa sorun yoktur yılda 1-2 kez böyle olabilir diyor doktorlar Banada olmuştu sonraki ay normale dönmüştü
Nursotu Busranur_mnts dün geldi ama çamaşırda yok peçeteye geliyor bugünde aynı şekilde . 19 gün oluyor diğer adetle beraber bu ay 3 vajinal fitil kullandım takviye edici vermişti onu kullanıyorum onlar mı yaptı diye düşünüyorum
Nursotu Busranur_mnts hormon testi yaptırmıştım bir sıkıntı yok ama kendimi bildim bileli düzenli adet olmasam da her ay mutlaka adet olurum
Nursotu anonim001 kendimi bildim bileli cok düzenli adet olmam ama her ay mutlaka olurum bazen 20 bazen 30 sanki bu biraz erken oldu bide çamaşırda yok sadece peçete de var regl mi onu da anlamadım
anonim001 Nursotu canım ara kanama olarak geçiyor bu kanamalar Eğer gebelik şüphen yoksa (yerleşme kanaması ) bu az miktarda ve genelde 1-2 gün olur Ara kanama isede adet kadar yogun olmuyor bende söylediğim gibi bi kez oldu adet yogunlugunda değildi
Nursotu anonim001 evet ya adet gibide değil ara kanama o zaman normal adet gibi 7 gün beklicem o zaman demi 🥲