asil15 H_selooo bende inşallah önümdeki ay umutlu güzel haberler alırım tekrardan 12 gün önce kurtaj oldum
GezenTavuk_2 H_selooo Aslında umudum var ama yok gibi davranıyorum sonrasında üzülmemek adına 🥹 ama sanki var birşeyler 😍
Ertugrulgulcem24 H_selooo geçen ay kimyasal geçirdim bu ay bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Dilan-F Hem korku var hem heyecan hem stres … insallah bu ay benim içinde bir mucize olur . Tüp bebek anne adayıyım ..
Tam8 Dilan-F Benim kardesimde tüp bebek oldu tuttu çok şükür onun sevincini yasarken ben hamile oldugumu ögrendim ama malesef 8 haftada kalbi durdu ocakta kürtaj oldum bakalim nasip .Tüp bebekte moral çok önemli ayrica lütfen islem sonrasi kalkmayin ve evdede olabildigince istirahat edin
Dilan-F H_selooo insallah bacım insallah rabbim bugün bütün anne adaylarına emek veren her anneye sabr ile dua ile bekleyen her annenin rahmine evladını sağlıkla yerleştirsin insallah 🩷🩷🌸😭
asil15 Hamile kalmak bi stres keseyi görüp kalp atışını duymak bir stres 9 ay boyunca hem güzel sonuc hem stres.insan hamile kaldığına seviniyor ama hep stres.eskiden insanlar ne kadar kolay ve sakin hamilelik geçiriyormus ya 17 yıl önce hamile olduğumda nasılda sakin ve stres olmadandi şimdi ise bekle bekle sonuç boş gebelik🥺
Dilan-F asil15 nekadar haklısın bacım Vallah eski zaman anneleri nekadar şanslıydım yedikleri hersey guéri organik dogurlanlik yüksek …
Bezelyelerimm asil15 kesınlıkle ıkı gebelık gecırdım ve ıkısınde de hep stres. Sureklı ıyımı dıye dusunurdum kafamda kurardım. Oynamasa neden oynamadı nıye az oynadıı kafam vırvır eder dururdu. Doğumdan sonra ınsan bu yönden cok rahatlıyor. Anne olmak cok zor
GezenTavuk_2 H_selooo Yok ya eşimi sokmam bu tarz şeylere onun ile ilgisi yok zaten ama işte insanın kendisi ile ilgili oluyor herşey . İkinci bebiş için uğraşıyoruz 🥹
Rosegul Bu ay sanki bende hissediyorum kızlar. 2 yıl oldu çocuk istiyoruz ancak olmuyor. Bu ay tüm tuşlara bastım jeldir, çatlatma iğnesidir, incir kürüdür yani içimde bir his bu ay olacak diyor ama olmassa moralimi bozmayacagim alistim zaten negatife
Nuriay H_selooo Merhabalar ben yumurta geliştirici kullandım bu ay martda kimyasal geçirdim Ondan öncede iki sefer ultrasona girmiştim o yumurtam çok geç yetişiyodu o yuzden yumurta geliştirici ilac kullandlm 5-6 adet Bat 19