hacerrklc1 Kızlar benim ilk aşılama dış gebelik oldu 2.negatif 3.ye başladım gonalif 75 vurulup yumurta kontrolüne gideceğim salı günü inşallah bu sefer tutar 🥲
Tomurcuk123 hacerrklc1 birinci ve ikinci aşılama da ne kullandınız ilaç olarak bnde 3. Aşılama olucam diğer ay bakalım nasip bide gonalf 75 fiyatı nedir onun
yesimvera Kızlar bende 7 mayısta aşılama oldum. Gonalf 450 ml ve günlük 75 ml dozunda kullandım yani 6 gün kullandım. Sgk lı 4500 civarına aldık biz
hacerrklc1 Tamarix hayır tutmadı bu ay birşey yapmadım hayıt macunu kullanacağım eğer tutmazsa o da tüp bebeğe geçicez artık
Tamarix hacerrklc1 bende işte adem elması denedim bir gebenin günlüğü jel denedim 3 gün gecikmem vardı artimed test yaptım pozitif çıktı bayram sabahı tabi çok sevindik..3-4 saate kan vermeye gittik negatif sonra da akşam üzeri adet..O duyguyu yaşadık bitti heves kalmadı yani
hacerrklc1 Tamarix Yiaa çok üzüldüm bende bayramda hayırlı haberler alır bize de çifte bayram olur diye düşündük malsef olmadı negatif akabinde adet oldum bend e
Tamarix hacerrklc1 stres bence etkiliyor öyle düşünüyorum artık bıraktım ister olur ister olmaz benden önemli değil 15 kilo aldım bu yolda onu ye bunu kullan spora başladım 4 gündür yüzmeye başlayacağım şimdiden 2.350 vermişim şükür kendimi unuttum bu yolda
hacerrklc1 Tamarix evet gerçekten öyle bende 4 kg almıştım şimdi tekrar kendi kiloma döndüm çok şükür.
hacerrklc1 Tamarix buna toparlanmak adına bıraktım tedaviyi hayıt macunu aldım onu kullanıyorum şu an.