Yogurtlupilav Nilayy95 tek dileğim var, “bugün doğurmamak” 😄 Eşim zaten ben hareket etmeyeyim diye herşeyi yapıyor sağolsun, oğlumuzla da ilgileniyor, bana en güzel hediye bu 🥰🥰
AybenYB Nilayy95 Güzel bir söz yeterli olabilir 🥹 ne yazık ki kocam özel günlere pek önem vermiyor o yüzden alamadık bir şey daha 🥲
Nilozof Anne olduğumu öğrenmek istiyordum ama test yapmak için biraz erken sanırım. Önümüzdeki hafta inşallah 🥰
Nisa0233 Nilayy95 her daim yanımda olsun her ne olursa olsun destekçim olsun benim görmediğim duymadığım yerde arkamdan kuyu kazmasın ve özel gün için değil her gün sevgisini hissettirsin bana bu yeter
Nur_3542 Öncelikle anneler günümüz kutlu olsun. Güzel bir uyku çok iyi olurdu. Bugünü bebişimin hastane için kıyafetlerini hazırlamakla geçicek çok güzel bir duygu
Tunahan_rumeysa16 Beklentim sadece hatırlanması ve güzel bir cümle ile kutlanması idi ama maalsef öyle şeyler rüyamış ancak hayaller hayaller….
DuruDefne_mommy Nilayy95 babayla birlikte hazırlanılmış çok güzel bir kahvaltıya uyandırıldım bu sabah 🥰🥰kızımın elinde cicekle Annecim anneler gunun kutlu olsun demesi bile her şeye yetti. Beklentim yok aslında tek isteğim karşılıksız sevgi 🥰🥰
Momcrn Nilayy95 herkes kutladı kardeşim bile geldi hediye almış tatlı falan da almış bi eşim bi anneler günün kutlu olsun bile demedi
anneoluyorumm13 Nilayy95 doğurmak bebeğimin sağlıklı varlığı yeterli ❤️ tek beklentim anne olmak ve buna ölene kadar devam etmek 😁😁
Htc4345 Nilayy95 evladımı sağlıkla kucağımıza alayım bide tansiyonum yükselmesin sağlık olmayınca hiçbir hediyenin anlamı olmuyor
Smyy2425 Nilayy95 düşünülmüş olan her şey olur bir çiçek bir sevgi sözü bir mesaj yeter ki aklına gelsin 💕
Alyadnz33 Nilayy95 Kız eşim yurt dışında ben doğumu Türkiye de annem de yaptım oradan para atmış altın al diye bende tamam dedim sonra vaz geçtim bebeğin eksiklerinde kullanacam dedim oda ben sana attım dedi neyde kullanmak istersen onda kullan dedi 😃😃
elanur-ozer Bi beklentim hiç olmadı ki. Bugunum de her günüm gibi zehir geçti ne doğum günü ne sevgili ne anneler günü. Hep böyleydi hep tartışma kufur hakaret. bana hiç bisey layik görülmedi ki bugüne kadar. 34 haftalıkta gebeyim. Güzel geçiren tüm anneler adına sevindim mutluluğunuz daim olsun 🤍