Kusucamyeto Kızlar merhaba. Dün kan vermiştim . Koluma bakar mısınız hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum . Kan mı toplamış ne olmuş anlayan birileri var mı acaba ? 😢😢😢
yeni_anne2 Kusucamyeto kolanya pamuk yap canım hemsıre sişebilir moraıcak demişti kolanya pamuk yap dedi geçti
busebasaran06 Kusucamyeto yanlış yerden alınınca oluyordu herhalde benim kolumda genelde mosmor olur bide cildiniz hassassa hemen morarır falan
Pembe_bulut Damar içerisindeki kan deri altına dolmuş azcık. Hemşireler bazen düzgün alamıyorlar tehlikeli bir durum yok ara sıra benim de yaşadığım bir şey maalesef bastırınca acıyabilir normal bir morluk gibi birkaç güne geçer inşaallah 🌸
Kusucamyeto Premsescik ayy çok geçmiş olsun size de 😢 niye böyle bunlar ya, durduk yere korkutuyorlar insanı 🥲
Kivircikimtirak Bazen kan alabilmek için damara zarar verebiliyor. Geçici bir durum tehlikesi yok. İçiniz rahat olsun
Kusucamyeto Kivircikimtirak çok teşekkür ederim . Gerçekten kolum bugün de siyah renge döndü. Halbuki o an ağrım da olmadı . Nasıl böyle oldu gerçekten anlam veremedim
Kusucamyeto busebasaran06 bence de yanlış yerden aldı . Her zaman alınan kısımdan almadı en sağdaki damardan aldı. Teşekkür ederim
Kusucamyeto Fufu09 profilde sol üst köşedeki üç çizgiye basın fotoğraf yükle var orda. Orda seçip aktar diyin 😅😅