Aysegngr11 Kızlar 29+0 mide yanmalarım başladı, uyutmuyor. afedersiniz sürekli gegirme durumu mevcut rahatlamam için ne önerirsiniz
Edadiyebirisi Aysegngr11 doktorunuza söylerseniz rennie şurup yanda gaviscon şurup verebilir bende rennie kullanıyorum mide yanması başladığı anda 1 kaşık içiyorum anında kesiyor
Meyra19 Aysegngr11 tek çare gavisgon şurup benim de ilk hamilelgimde aşırı mide yanma vardı tek çarem bu suruptu yanımdan ayirmiyordum
Gunduz27 Hiçbir şeyin faydası olmuyor soğuk süt maden suyu ne dense yaptım. Aynı durum bende de var ve çok afedersiniz bende bulantı kusmaya çeviriyor. Bu gece de bu yüzden uyuyamadım. Şikayet etmek istemiyorum ama neredeyse oturup ağlayacak noktaya geldim
Aysegngr11 Gunduz27 bende bu gece bu yuzden uyuyamadım birkaç gündür var ama devam ederse beni zorlayacak gibi
Tubaaslnkzl Gunduz27 sabahtan beri midemin ağrısından yakınıyorum o kadar benziyorki şikayetlerimiz allah yardım etsin
monica50 Gunduz27 bende de aynısı kaç ilaç değiştirdim hiçbiri fayda etmedi. bir de yanma yüzünden ağzımda tükürük birikiyor bazen uyurken boğazıma kaçıyor boğuluyorum gerçekten sabrım kalmadı artık
LeylaAB Edadiyebirisi rennie içtim kesilmiyor bu sefer resmen uyuyamıyorum bulatıdan yanmadan kulaklarım uğulduyor. Elma yedim muz yedim Zorla bir kaşık tahin yuttum faydası olsun diye bekliyorum
nurssmom Aysegngr11 eğer hiç birşeyle geçmiyorsa başınızın altına 3,4 tane yastık koyup sırtınız biraz yukarda uyuyun. Mide ağrısı yatarken daha fazla oluyor. Hiç uyumamaktan iyidir diye düşünüyorum
Tubaaslnkzl Kukoss hiç bir işe yaramıyor bende çok deniyorum onu soruyu açan arkadaşla aynı durumdayım fayda görmedim