Kızlar beni burada birkaçınız biliyorsunuz devlet destekli tüp bebek yaptırıyorum biliyorsunuz ki önce iki aşılama şartı var aşılama oldum tüp bebeği geçtik fakat henüz tüp bebek için herhangi bir işlem yaptırmadım çünkü doktorum ameliyat olmam gerektiğini söylemişti sekiz aydır bekliyorum sonunda oldum şükürler olsun çok kolay geçti benim için çok çabuk toparlandım HidroselPenks yani sol tüpüm kapalı ve şiş içerisi sıvı dolu hamile kalmama engel kalsam da düşüge sebep tüp bebekle dahi olsa düşük yapabilirim denildi ameliyatımı oldum şu an korunuyoruz bir haftaya geçti doktor kontrolüm var sizlere sorum şu bu ameliyatı geçirenler birliktelik ne zaman oldu siz nelerle karşılaştınız doğal gebelik yaşayan oldu mu ya da tüp bebek yaptıran oldu mu ne zaman yaptırdı tuttu mu bu konuda bilgisi olanlar varsa rica ediyorum yazabilir mi araştırıyorum ama sizinle burada bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi cevap aldığım zaman daha çok rahatlıyorum hem duanız talibim hem bilgilerinize şimdiden teşekkür ediyorum