Altbyz Dry94_ bugün biraz ağrılı geçiyor kasıklarım batıyor midem yanıyor birazda enerjim düştü yine şükür tabi sen nasılsın bacım
Hilalkalafat Altbyz Adet günümden 3-4 gün önce kan gelmişti ben onu adet oluyorum sandım meğer yerleşme kanamasıymış. Çok az geldi peçeteyle sildim geçti bidaha gelmedi. 1 hafta sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim
Dry94_ Altbyz bugün benim de kasıklarımda ağrı var az da olsu leke geliyo uzandım ayaklarımı kaldırdım yarın kontrol günü bakalım ne dicek
Altbyz Dry94_ bacım tespih çek salavat getir niyet et ben Sanada dua ediyorum herşey yolunda kolaylıkla güzellikle sağlıkla ilerlemesi için içini ferah tut yarın kalp atışını duyacağız minik fasulyeninnnnn🥹🥹♥️♥️
Dry94_ Altbyz inş canım inş. Bazen kendimi çok hafif hissediyorum bazen de bi çuvala koymuşlarda duvardan duvara vurmuşlar gibi hissediyorum
Altbyz Dry94_ aynı ben annelik gerçekten zormuş gerçekten zorun anlamını noktasına virgülüne kadar yaşıyorum 🥹
Altbyz Dry94_ sende en azından belirtiler var bende oda yok lekeden ve ağrıdan başka bu arada bulantın varsa kalp atışı başlamış demekmiş doktorum öyle demişti bana
Dry94_ Altbyz aşkım benim bulantı gebeliğimi öğrenmeden 3 gün önce başladı halen devam ediyo. Ama içim huzurlu allahıma sığındım herşeyin iyisini o bilir ben elimden geleni yapıyorum sadece takdir onun🥹
Dry94_ Altbyz ne dicem aşko benim rahim ağzında yara varya 2 güne bi leke gelmesi acaba rahim büyümeye çalıştıkça mı oluyo bu leke aklıma takıldı doktor a sorsam götüyle güler mi diye soramıyorum 😂
Altbyz Dry94_ bende de oluyor işte leke bi geçiyor bi başlıyor büyük ihtimalle rahim byüdüğü için bende kanama alanıda var küçülüyor tam bitecek rahim tekrar büyüyor kanama alanı tekrar başlıyor yatmaktan ve dua etmekten başka çaresi yok bunun bence
Dry94_ Altbyz benim kanama alanı da yok anlamadım niye geliyo bu leke 3 gün duruyo sonra 4. Gün peçeteye bulaşıyo. Uzanırken hep yastık vara ayağımın altında
Altbyz Dry94_ ben koymuyorum fayda eder mi bilemiyorum bol su içmek işe yarıyor onu farkettim ne zaman lekelenmem başlasa su içme işini arttırabildiğim kadar artıyorum belki denk geliyordur ama her seferinde kesiyor 3 4 gün içinde
Dry94_ Altbyz bana sağlık ocağındaki ebe uzanırken yastık olsun ayağının altında dedi bilmiyorum faydası var yok. Suyu bendw çok içiyorum ne kadar bulantı yaparsa yapsın içiyom