Aktybsss Altbyz amin inşallah her şeyin bir vakti var çok inanıyorum sende inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu güzel düşün güzel olsun
Aktybsss Altbyz hadi inşallah sağlıkla , bende klomen kullanıyorum demiştim ya dün doktora gittim 19 mm dedi yumurtaya bakalım gün aşırı ilişki dedi sence gün aşırı mı yoksa her gün mü
Altbyz Aktybsss gün aşırı en iyisi zaten sprem 4 güne kadar canlı kalıyormuş hemen kalkma yat ayaklarını kaldır yukarıya
Aktybsss Altbyz canım bekliyorum adet günüm yarın ama yumurtlamama göre dün ya da bugün olmam gerekiyor bir de şehir dışından geldim dün kaç gündür midem bulanıyor üşütmüşüm sen ne yaptın
Altbyz Aktybsss benimde kanama alanı varmış yatarak geçiyor dua ediyorum hepinize sizde bana edin biraz zor geçiyor inşallah üşütme değildirde bebektir 🥹🧿🪬💕
Aktybsss Altbyz inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın hiç korkma tanıdığımın pıhtılı kanaması olmuştu iğne verdi doktor 1 ay yattı şu anda 6 aylık bakalım beklicem iki üç gün
Altbyz Aktybsss bende aynı öyle iğne verdi vuruldum yatıyorum buna şükür ne zaman test yapmayı düşünüyorsuuunn
Aktybsss Altbyz kuzum bu ayda olmadı yarın rahim filmi çektireceğim cevat bayraktar diye bir hoca varmış doktorum onu önerdi eşimde çarşamba sperm testi verecek inşallah
Altbyz Aktybsss rahim filminden sonra hemen gebe kalanları okudum burda sende denk gelmişsindir inşallah onlardan biri olursun canımın içi herşey gönlünce kolay ve güzellikle olsun inşallah