Altbyz Aktybsss hayırlısı olsun tez vakitte kolaylıkla sağlıkla güzellikle versin Rabbim inşallah 🥹🍀🙏
Altbyz Aktybsss o kist yapıyor diye okumuştum bi postta ben bu ay diaformin diye bi ilaç kullandım direnci kırıp sağlıklı yumurta üretmesini sağlıyormuş faydası oldu mı bilmiyorum doktoruna bunuda sor sana uygun olur mu diye
Dry07_ [silindi] evet gideceğim salı kan vereyim pozitif çıksın çıkmasın gidecem. Riskli gebelik bakıyo bana zaten geçmişte sağlıksız bir evladım olmuştu onun için
Aktybsss Altbyz bende kullandım bu ay bende zaten insülin direnci var sen ne zaman kullanmaya başladın
Dry07_ @Altbyz @Aktybsss kızlar D vitamini eksikliği de gebeliğe engelmiş ona da baktırın ben baktırcam sağlık ocağı bakmıyo ona sordum kadın doğuma baktırcam
Aktybsss Dry07_ ben adetin 3.günü her şeye baktıracağım zaten benim elim ayaklarım hiç ısınmaz bak buz
Altbyz Dry07_ aynen öyle ben kullandım ama bıraktım bayadır içmiyorum elimde var şuan devam etsem sorun olur mu acaba birde magnezyumda önemli isteyin doktordan çok rahatlatıyor ağrıların geçiyor onu düzenli içince uykum düzene giriyor
Nuriay Dry07_ benim yumurtalamanın 9 cu günü çıkmıyo bişey hem yumurtlamanın 9 cu günü hemde adet gunum
melly1 adetime daha 10 gün var meme hasasiyetin oluştu , hamile olabilir miyim test yaptım ama negatif çıktı
Dry07_ Altbyz hamileyken ben çok kullandım magnezyum demir ama şuan hiç birini kullanmıyorum sadece multivştamin berdi doktor folik asit b12 8 çeşit vitamin var onu kullanıyorum. Demirim düşük benim de evde ilaç var ama onu da ilk 3 ay gebelikte kullanılmıyormuş.
Nuriay Altbyz ya çook yok gibi bişey var ama emin olamam tabiki şuan 9 cu gündeyim 12 ci gün tekrar yaparım