Dry07_ Altbyz bende de belirti sıfır sol memem acıyo kolum değdikçe birde rahim ağzını açık hissediyorum adetin ilk günü gibi
CEKAS Bat 16, dün awox negatifti bugün yapmadım. Dün gece turuncu bu sabah da turuncu/pembe bir akıntı geldi. Yerleşme böyle bir şey mi? Yaşayan oldu mu?
Altbyz CEKAS kahverengi pas rengi açık sulu pembe gibi olur çok az gelir derler bende bilmiyorum canım
Altbyz Dry07_ bende sabahları bi oluyor iki gündür sonra geçiyor inşallah başlar belirtilerim 7 gün kaldı
Altbyz Dry07_ yaptım bacım umutsuz vaka gibi duruyor birinci attığım foto beklememiş hali ikincide gözüküyor ama bekledi yani uyudum uyandım daha yeni baktım 
Nuriay Altbyz Altbyz canım yerleşme ola bilir evet son açtığım posta bakarmısın birlikte bekleyelim benimde bat 19 ve aşırı göğüs hassasıyeti ve kasık ağrısı var
Altbyz Nuriay ay bende hiçbiri yok keşke olsa yine leke gelmiş uyumuştum uyandım iki gündür bişey yoktu 🥹
Dry07_ Altbyz o marka da iyi galiba. Bende çarşamba mı yapsam perşembe mi bilemedim yada cuma hastaneye gidecez direk kan mı versem ama işte aciller almıyomuş 😒
Altbyz Nuriay inşallah bacım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bu test güvenilir mi bilmiyorum kaç değeri gösteriyor acaba o kadar travma yarattıki geçen ay 2 değerini bile göstermişti awox kimyasal geçirdiğim için bu zamana kalmamıştır inşşşş
Altbyz Dry07_ sağlık ocağında ver aşkım almazmı sağlık ocağı yav yap gitsin hafta içi zaten açık eczane bulursun koyulaşmışmı diye bak herşekilde öğrenicez öyle yada böyle içini ferah tut canımın içi 🥹💕 sen görebildin mi bişey bende yalancı değildir inşallah bu test
Simlifar Altbyz benim adetime 6 gün kala damla damla geldi aynı gün kesildi 3 gün sonra kahve kahve oda hemen kesildi sonra bütün adet belirtileri gitti test yaptım çift çizgiydi şuan 6 haftalık
Altbyz Simlifar bende belirti yok akıntıdan başka birde yine leke gelmiş çok hafif yerleşmedir diye umut ediyorum bat 19’u