1oglanannesi Dry07_ bilmiyorumki iki ay önce kimyasal yaşadım bu ay regl günümü bekledim test yapmadım hiç regl gunumde lekenmeler basladı halada aynı 😕
Altbyz Dry07_ vermezler bence ilaç kan vermedim daha hem gözükmez bişey müdahale edeceklerini düşünmüyorum leke gelmiş daha gelmedi yerleşmedeki gibi kahverengi test ile bakacağım koyulaşma vardır inşallah allahım nokur bişi olmamış olsun
Dry07_ Altbyz Bende geç döllenmeyi araştırdım adet gecikmesinin üstünden en az 1-2 hafta geçmesi gerekiyormuş ki idrar da yada kan da çıksın
1oglanannesi Dry07_ 4 gun maks şimdi hiç bişey gelmiyo artık durdu 😐kafam karıştı yerleşme kanaması regl günü olumuki ?
Nuriay Dry07_ vAlla son resimde bi gözüm şaşı kalarak bişi gördüm ama onu da diyim bende adet 3’4 gün geçince koyulaşlr bekleyin koyulaşır belki
Nuriay Dry07_ vAlla son resimde bi gözüm şaşı kalarak bişi gördüm ama onu da diyim bende adet 3’4 gün geçince koyulaşlr bekleyin koyulaşır belki
Nuriay Altbyz canım sen pihtilaşmaya yatkınım yazmışsın mutlaka gunde bi yarım limon suyu iç ben oğlum ahamileyken pihtilaşmam var dı 6 ay hep limon suyu içtim kanı göz güzel inceltiyo