Altbyz Aktybsss yok bacım Salı günü vereceğim totem yapıyorum hem özel hastanede ne zaman çıkar sonuç bilmiyorum bugün bi şansımı denerim acilden
Altbyz Rabia0606 kimyasal sonrası hemen kaparsın inşallah tekrardan kimyasal aralarında en iyisi kürtaj çok zor Allah düşmanımın başına vermesin
Altbyz Dry07_ aynen öyle zincir bağlayıp çeksek işe yararım eşime bugün verim dedim yok Salı ver diyor oda totem yapıyor korkuyor bişey olucak hüsrana uğricaz diye
Altbyz Dry07_ sen yumurtlama dışında birliktelik olduğu 15’ine kadar geç döllenme olabilir değerlendirdiysen 15’ine kadar
Dry07_ Aktybsss yok aşkm test bitti dün bitane almıştım onu da akşam yaptım başka kalmadı mecbur beklicem arrık
Aktybsss Dry07_ ben korkuyorum travma oldu zaten pazartesi olmazsam yapacağım bilmiyorum iç bacaklarım sızlıyor
Dry07_ Aktybsss inş hayırlısı ile olmazsın canım. Ay bende ne ağrı ne sızı bişey yok şuan midem yanıyo bulanıyo psikolojik mi acaba yada belirti mi arıyorum anlamadım 🫤
Aktybsss Dry07_ senin ilk çocuk geç döllenme mi oldu belki öyledir yine benim akrabam test yapıyor negatif kan veriyor negatif en sonunda adetinin üstünden 15 gün geçince kaset test yaptı ondan öğrendi
Dry07_ Aktybsss yok aşkım benim ilk gebeliğim adetin hemen ardina olmuştu ama bu sefer ne oluyo bilmiyorum inş geç döllenmedir. Şuan belim ve kasıklarım ağrıyo regl belirtim bunlar. Yada sürekli hergün evi sil süpür yapmaktan yoruldum onun ağrısı