Dry07_ Aktybsss aşkım o ovulasyon beni çok stres e soktu ya geçen ay denedim yok benlik değilmiş bende adet bitti 1 dolu bi boş yaptım kader artık 🌸
Aktybsss Dry07_ ya bende normalde yapmam ama insülin direnci var bende çatlıyır mu diye görmek için yaptım açıkçası olmazsa doktora gideceğiz tekrar inşallah olur allahım herkese annelik duygusunu nasip etsin
Altbyz Dry07_ kız ne bi haftası 4 gün mü ne var çok güzel olur ha bu seferde nasıl gidiyor görüş ne zaman cinsiyeti ney kaç kilo kaç gram diye konuşuruz 🥹🥹🧿🧿💕💕🙏🙏🍀🍀
Dry07_ Aktybsss yaptım ama silik çıktı daha da yapmadım güvenemedim test e yalancı pozitif veriyo dedikleri için
Dry07_ Altbyz valla ne gelen var ne giden çamaşırımla bakışmaktan yoruldum😂😂 28 günde bir olurum kimyasaldan sonra ki ay 2 gün gecikti bakalım bu sefer ne olacak
Aktybsss Dry07_ Salı da olmazsam test yaparım inşallah ahahahha sizde yapın bari biri pozitif olsun Umut olur
Dry07_ Aktybsss yarın hastaneye gideceğim alırlarsa acil de vercem almazlarsa salı günü kan vercem artık. Hiç gebelik beklemiyorum yani eğer olursa büyük sürpriz olur bana 😅
Altbyz Aktybsss Rabbim herşeyi güzellikle sağlıkla kolaylıkla versin inşallah hepimiz Salı gününü iple zincirle çekiyoruz vallahi 😅
Altbyz Dry07_ yarın hemen git ver bacım hiç bekleme bende merakım gitsin diye belki test alırım Salı günüde tekrar verirsin bizlr beraber 4 gün geçmiş olur üstünden hem 😘
Dry07_ Altbyz kız salla ne olacak. Kasma o kadar. Ben de kaç gündür temizliğe vurdum kendimi evde durdukça iş buluyorum kendime. 😂😂