5134 staRmama Valla bilmiyorum bacım ben Suriyelilere çok gülüyordum çok doğuruyor diye korunduğum halde hamile kaldım tövbe ettim kimseyi çocuk konusunda eleştirmeyeceğime 🤣🤣🤣🤭Tabiki ben kimseye güvenip çocuk yapmam Allah onun rızkını veriyor ☺️
staRmama birbebekbirkusannesi onları belli değil sanırım canım şartsız diyordu haberde daha meclise sunulmuş yani kabul edileceğini sanmıyorum
_tugcee staRmama Kız memur olsak ne olacak 3 çocuğa kim bakacak🙄🤣Devlet yumurtlamayı arttıracak diye her tuşa basıyor yinee😏
_tugcee staRmama vallahi şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz ahaha🤣🤣memur olsam işe başlasam çocukların her biri bi paçama yapışır
crnefnan staRmama bence mümkün ya, çünkü 2025 ten sonra doğuranlar için geçerli olur bence , birde bu devirde 3 çocuk da doğurmak zor yani , kaç seneler geçer zaten 🤷🏼♀️ o kişi memur olmak ister mi istemez mi ? Yani devlet yine kendini düşünüyor
staRmama crnefnan bence değil şartsız diyor. Bu kadar okuyup atanamayan insan var çocuk doğurdum diye mi atanacagım
Gulsenn-0 staRmama önce memur olup çocuk yapan annelere iyileştirme yapsınlarda🤭 çocuk 2 aylıkken bırak işe gel diyor memuriyette ücretsiz izini de herkes alamıyor şu ekonomide
Ozlemerikci543450 staRmama umarım böyle saçma bi maddeyi onaylamazlar bütün cahil cühela başımıza memur kesilmez üremeyi iş kolu olarak görmezler inanılmaz korkutucu bi durum Allah korusun
staRmama Ozlemerikci543450 aynı şeyi düşünüyorum sırf memur olmak için doğuracak binlerce belki milyonlarca kesim var