minikari Kızlar daha yeni 7. Haftaya girdim yorulduğum zamanlar kasıkta ani sancı ve kramp oluyor bu durum normalmi önceki haftalarda da oluyordu normal dediler kasıkta kramplar daha devam eder mi korkuyorum
meryys minikari 8+0 olduk bugün sabah ağrı ile uyandım,gaz sancısı da oluyormuş birde bu haftalar rahim büyüdüğü içinde ara ara kramplar oluyormuş ama geçmeyen kramp varsa bir doktora görünmekte fayda var
helen2323 minikari kanama yoksa normal ama yine de doktorunuza başvurun ben progestan kullanıyorum akşamları
Ezgi-1452 minikari ben hamileliğimi 9 nisanda öğrendim ve öğrenmeden 2 hafta öncesinden çok kötü sancılarım ağrılarım vardı şimdi 9.haftadayım kese arkasında kanama olduğu için progestan kullanıyorum ama çok şükür ağrılarım hafifledi bunlar normal diyor doktorlar rahmin alışıyor genişlemeye çalışıyor dediler
nurssmom minikari gebelikte kasık ağrınız olabilir bunun için magnezyum kullanmanız gerektiğini söylemiştim ama gerek duymadınız bence bir değerlendirin boşu boşuna ağrı çekmeyin rahimde kasılmayı azaltıp ağrıyı dindiriyor
minikari meryys yok canım geçmeyen değil sadece böyle yorulduğumda günde en fazla 2 3 kere oluyor bazen hiç olmuyor ama yinede korkuyorum 🥲 ilk gebeliğim bir de pek bir şey bilmiyorum
meryys minikari Benimde ilk inşallah sağlıkla alırız kucağımiza bir kitap aldım orda baya bilgilendirmeler var tavsiye ederim bebeğinizi beklerken sizi ne bekler diye 😊
minikari helen2323 kanama yok canım çok şükür doktor da sorun yok böyle ara sıra olur dedi ama sadece yorgun oldugumda oluyor 2 3 defa günde en fazla bazen de hiç olmuyor ama yine de korkuyorum
helen2323 minikari bence korkmayın, iyi hissedin, Allah gebe kalmayı nasip etmiş, kucağınıza da alıp büyütmeyi nasip edecek inşallah, içiniz ferah olsun
minikari meryys yaa teşekkür ederimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🌸🤲🏻💘
minikari helen2323 ne güzel söylediniz çok teşekkür ederim Allahım razı olsun 🌸💘🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
minikari Ezgi-1452 evet bana da öyle dedi doktorum ama insan yine de biraz endişe ediyor 🥲 sanırım bir süre daha devam eder bu durum
minikari nurssmom doktoruma söyledim ama normal demişti ekstra bir şey demedi kabak çekirdeği badem vs magnezyum içeren besinler tüketiyorum ☺️
Seyalem minikari benimde vardı kasıkta giren ani kasılma ağrı ama zamanla geçiyor içini ferah tut sonra progestan yazmıştı doktorum oda bayram zamanı yorgunluktan ağrın belki artar dedi ama artmadı şükür şimdi 12 bitti benim bir kaç hafta önceye kadar ara ara oluyordu ama geçti benimde ilk gebelik 🙃
minikari Seyalem ay çoğu kişinin 10 12 haftalara kadar sürüyormuş normal zaten ama yine de biraz endişe ediyor insan Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🌸💘
Seyalem minikari amin canım inşallah bende ilk zaman sürekli doktora soruyordum ama normal diyordu ilk zaman için merak etme 🌺
Duruli55 minikari normal canım korkma ben 35 oldum hala regli ağrısı gibi ağrılar ve kramplar çekiyorum sık sık
minikari Duruli55 Allahım kolaylıkla nasip etsin sana da bana da isteyen herkese de canım benim çok teşekkür ederim ☺️ 💘🌸