Meryemdd Kızlar 16+5 haftadayız karnımda değişik hareketler hissediyorum ama bebek hareketi mi yoksa idrar enfeksiyonu mu oldum anlamadım. Sizin bebek hareketleriniz nasıldı nasıl anladınız
Bebegim3444 Meryemdd sanki balık gibi yüzerdi 😀 ilk biri başladı sonra ikinci yavaştan tekmeler derken sonra boks maçına dönduk 😂😂
Ozlemerikci543450 Meryemdd ikiz gebeyim ben 20 haftadan sonra anladım bu arada sizde daha erken fe olabilir ben açıkçası çokta hareket vs dinlemiyordum belki ondan biraz geç hissettim 🙂
Meryemdd Bebegim3444 bende bi kaç gündür böyle değişik bir hareket var ara ara sancı gelip gidiyor gibi ama çok az sanki kelebekte uçar bi anda için bir hoş olur gibi anlayamadım. Enfeksiyon mu var acaba ondan mı diyorum bilmiyorum doktora gitmeli miyim
Meryemdd Ozlemerikci543450 bende çok öyle dinlememrye çalışıyorum ama iğne batar gibi anlık gelip gidiyor hissediyorum o yüzden🥲
Bebegim3444 Meryemdd enfeksiyon a dayalı yanma falan var mı yoksa bebeklerdir ☺️ ama Benm çok enfeksiyonum oluyordu öyle karnımda hareket hissetmedim hiç.