Mrv-ElfAda Kızlar sa Kasımda yaşım 35 oluyor. 11 haftalık ikiz gebeliğim var. 3.5 yaşındada hareketli mi hareketli ve alerjik bi oğlum var. Desteğim yok gibi birşey. Kv ler uzakta annem yakın o da çok destek değil. Hem doğum hem de bakımlarını düşündükçe korkuyorum . Hayırlısını sağlıklısını istiyorum tabi evlatlarımın. Ama ikiz tamamen sürpriz oldu. Sizce çok zor olur mu?
Bebegim3444 Mrv-ElfAda bence şanslısın ki çocuk bakımını bilip ikiz sahibi oluyorsun ya Benm gbi bilmeyip ikizlerin olsaydı 😀 şaka maka bi tarafa zaten çocuk bakmayı bildiğin için rutin olusturmayi bildiğin için zorlanicagini zannetmiyorum. Tabi ilk günler zorlugu hariç. Benm ikizler var çocuk bakmasını bilmeden büyüttüm öğrendim suan yine hamileyim doğum yapicagim zaman ikizlerim 19 aylık olucak arada korku geliyor ama turbo annesin sen bakarsın diyip kendimi teselli ediyorum Aynı zamanda bende 35 yaşında ikiz doğum yaptım.
Alpello Mrv-ElfAda bende 32 yas 11 haftalik ikizlere hamileyim bir oğlum var 1. Sinif giden hergunum stresle geçiyor napicam ben diye Allah hepimize kolaylık versin ☺️
Mrv-ElfAda Bebegim3444 Yaşınız kaç? Ay bazen nasıl gözüm kesecek diyorum. 35 yaş çok değil elbette ama yüne de 20 ki yaşlarda olmak vardı tabi
Bebegim3444 Mrv-ElfAda 35 yaşında doğum yaptım suan 36 yaşındayım. Ya tabi bazen bende diyordum 20 li yaşlarda anne olsaydım diye de ama bence bi kadar bilinçli olmazdık öyle düşünüyorum.
Mrv-ElfAda Bebegim3444 Ben oğlumu 31 e girer girmez doğurdum . Zorunlu sezeryan oldu şeker ve tansiyondan dolayı. Şimdi birde ikizler zaten riskli gebelik . İnşallah yine şeker tansiyonla uğraşmam. Beyaz ekmek yemeyim diyorum ve de meyveyi çok az.
Mrv-ElfAda Alpello Senin oğlan büyükmüş yine. Ben de biraz da daha beklese miydik diye düşünüyorum ama yaşım ilerler gözüm kesme diye düşündüm😁 İkizde Allah’ın takdiri .
Seyma0323 27 yaşındayım, 2,5 yaşında oğlum var ve 28 haftalık hamileyim (tek gebelik ikizlerim yok). Gerçekten 20li yaşlarda doğurduğum hâlde bu ikinci gebelik acayip zor geldi bana.. ilki gibi değil
Mrv-ElfAda Seyma0323 Allah hepimizin gebelik süresinde de doğum sonrası bakımında da yardımcımız olsun🌸 🤲
Raziyee Yaşım 27 4 yaşımda oğlum var şimdide 3 aylık ikizlerim var gurbetteyim annem yanımda suanlık ilerleyen zamanlar ne gösterir bilmiyorum bir arkadaş demiş ilk gebelik olmadığı için yaramazlık zamanları olmadığı için çok zorlanmıyorsun bende şuan yaşım daha var ne diye hemen doğurdum diye kızıyorum birde ikiz onca sülalede tek gurbette benim beni buldu diyorum kızıyorum ama kızarken 3 aylık oldular bile
Mrv-ElfAda Raziyee Benimki de 4 olacak ikizler doğana kadar. Ama işte akıllı olduğu kadar bir o kadarda hareketli bir çocuk. Onun bakımı çok aksar mı sürekli kreşe gitmek onu yorar mı? Hepsine aynı anda bakım zor olur diye oğlum kreşe gider diye düşünüyorum haftada 5 gün.. Hepsi soru işareti. Hepsi vicdan azabı şimdiden