Bal1bal Kızlar yeni farkettim bildiğiniz kömür gibi akıntım var çok özür dileyerek soruyorum büyük tuvaletimde aynı şekilde kömür gibi bu korkulcak bir durummu 6 gün sonra doktor kontrolüm var o zaman doktora söylüycem 34 haftalık gebeyim bu arada
Eldgrn Bal1bal O kadar süre beklemeyin bu şekilde bir olay normal değil. Nişan geldi desem bildiğim kadarıyla nişan bu şekilde olmuyor. Mutlaka doktorunuza gidin beklemeyin.
Daisyy000 Bal1bal Kaka olsa demir hapı vs yapar normal derim ama akinti diyorsunuz ,ciddi bir durum olabilir lütfen beklemeyin.Kendiniz gidemiyorsanız arayın ambulansı gelsin
user2524 Kakanın koyu renkli olması normal diye biliyorum bağırsaklarda ki bakterilerden kaynaklı ama vajinadan gelmesi çoook farklı bir olay bence. Acaba silerken bulaştırdınız öyle mi sanıyorsunuz?
Bal1bal user2524 yeni duş aldım giyindim cişe gidince akıntı gelmiş çok korkuyorum yeni koleztaz atlattım bişşey çıkmasa aartık :(
user2524 Bal1bal yapmaa çok üzülürüm valla 😳😳 telaş etmeden doktorunuz varsa arayın ya da bir kadın doğum aciline gidin beklemeden
Bal1bal user2524 arabamız yok o yüzden pazartesiyi beklemem gerek hastanede uzakta ağrım sızım yok çok şükür sadece artık a normal bişey çıkınca çok sitres oluyorum aklım çıkıyo
Eldgrn Bal1bal Pazartesiye daha çok var insallah sorun yoktur ama bu durumda hiç olmadı ambulans arayın taksi ile gidin normal bir durum değil bu sorun varsa da geç kalinmasin müdahale için.