ElifMertt çok merak ettiğm bir konu. 12 13 haftalarda değiştiğini çok duyuyoruz ama 16 17 haftalik kız denilip ileri haftalrda erkek olan varmi
elifensarzeynep ElifMertt bana da 15 haftalıkken kız dendi 19 haftalıkken de erkek oldugunu öğrendim şimdide erkek
Yek elifensarzeynep ben de 15. Haftayadayim. 12. Haftada kiz demisti doktor, bu haftada kiz dedi. Artik tamamen emindim Aklim karisti 😀
ElifMertt elifensarzeynep Özelde ve tecrubeli bi doktor tarafindan mi kiz denmisti yoksa devlette mi? Ve bacak arasını net sekilde gösterdi mi doktorunuz bak burda kız olduğu diye?
Bukettkc Banada 16 haftalık yüzde yüz kız dediler ve 20 haftalık kontrole gittiğimde erkek olduğunu öğrendim bu seferde yüzde yüz erkek denildi 😊
Yfm00 Bukettkc özel hastanede mi devlette mi göründün canım benimde özelde 16 da kız dedi degişirmi ki
ElifMertt Ya gerçekten o kadar okuyorum ki burda degisenleri. 16 haftada kesin kiz denildi degisir mi diye yine de tedirgin oluyorum
elifensarzeynep ElifMertt devlet hastahanesinde muayne oldum..cinsiyetini sordum kız dedi daha detaylı sormadim doktora...çünkü diğer 2 çocuğumda 15 haftalıkken öğrenmiştim ci nsyetlerrini ve hic degisme olmamisti..sadece bunda oldu bende sasirdim
Nezahatozen 14 haftadan beri kiz denildi 17+5diye gittim 18+3 ciktik hala kız dedi çok şükür umarim ayrıntılı da filan erkek demez 😀