gokcekocyigiit 1melekannesi3858 önemli olan 2 günde bir 2 katı artması, düşük değil değeriniz, hayırlı olsun🙂
minismom 1melekannesi3858 gec dollenme olmus olabilir 2 gun sonra yine aynı yerde aynı saatte kan ver duzenli artıs olmusmu bakarsın hakkında hayırlısı insallah
EsoMom_ 1melekannesi3858 korkma 4. Günü 119 du benim bir hafta geç döllenme oluyor sadece o da 8,9 haftada belli oluyor hiç korkma
1melekannesi3858 gokcekocyigiit yaaaa gerçekten mi inşallah çok istiyorum.nasip olursa ikinci bebegim pazartesine tekrar kan. Vercem zaten canim
gokcekocyigiit 1melekannesi3858 daha önceden de biliyor olmanız lazım, muhtemelen heyacandan unuttunuz, hayırlı olsun 🙂
1melekannesi3858 gokcekocyigiit ilk gebelik geç oldu buda öyle olacak diye pehlivan korkuyordum ummadigim anda olunca herseyi unuttum
1melekannesi3858 minismom aynı yerde vermek şart mı acilde vermiştim.polikilinikte ver dedi acildeki doktor
minismom 1melekannesi3858 hastane aynı olunca acilde veya poliklinikte fazla bi deger oynamaz heralde
1melekannesi3858 EsoMom_ ya hadi inşallah dua et lütfen zaten ilk gebeliğim de geriden geliyordu 2 hata
EsoMom_ 1melekannesi3858 önümüzdeki hafta keseyi görürsün korkma iki günde bir artısı takip et 2000 ee hesapla ona göre hastaneden gün al :)
Innerglow 1melekannesi3858 yo gayet iyi canım ben 73 le öğrendim şuan 2 bine falan çıkmış olabilir hayırlı olsun inşallah
Neeikincimii 1melekannesi3858 geç döllenme olmuş olabilir ben 47 ile öğrendim en son iki gün önce 895 olmuştu. 2 günde bir artısı takip et inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻🌺