Yasemincifci Deletedmom004 ürünler ucuzsa gelmesi biraz zor oluyor canım ben canta aldım bebek bakım çantası 80 tl ye 15 gün içinde geldi 7 tlye eşime telefon kılıfı aldık ama hala gelmedi tartışma açtım bende para iadesi istedim
Salmanc Yasemincifci benm aldığım ürünler çoook çok ucuzdu belkidetanesi 5₺ fln hepsi geldi 2 2 geldi 8 parçaydı 45₺ tutuyordu
Aysunhaner ebru23 çok geç cevap verdi msjlara o yüzden vazgeçtim oradan 😅 Sabah msj attım ikindi döndü Sipariş vermek istiyorum dedim gece iban numaramı atayım dedi Aşırı ilgisiz o nedenle güvenimi sarstı
Salmanc ebru23 emzik askıları aliexpreste çok uygun aldığım askılarn tanesi 15₺ ebebekte ama ben 7tanesini 45 e aldm değişir değişir kullanır her renk inş emzik tutarsa
Gulsen1989 Deletedmom004 bende aliekspresden çok sipariş verdim birkaç tanesi geldi diğerleri gelmedi. Geç geliyor diyip bekledim durdum neyse sonra bi araştırayım dedim meğersem PTT dağıtım merkezine gelmiş kurye adresi bulamadım diyip geri Çin'e iade etmiş. O yüzden tavsiyem yakınındaki PTT dağıtım merkezini bul direkt kendin git buldur. Çin den gönderirken adresleri düzgün girmeyenler oluyor.
Deletedmom004 Gulsen1989 Aa hiç bilmiyordum araştırmadım canım bir daha öyle yapayım. Üstünden bir sene geçti zaten
Crocus20 NaimeYilmaz annebebekevi diye instagramda bir sayfa var. Yanlış ürün gönderdi üstüne birde beni engelledi 180 tl paramdan oldum 😔😢
Rnhndkzn İnstagramda baby jammy diye bi firmadan alış veriş yaptım ürünler süper ve bi günde elimde oldu fiyatlarıda çok uygun
Gulsen1989 Deletedmom004 aynen benim de 1 sene geçti araştırdım işte ptt sağolsun iade etmiş insan bi arar diyorum arama yetkileri yokmuşmuş
ipeksi Mayasey ben de aynı şekilde 3 yıldır kokulutaş ve Pleksi ürünler yapıyorum çok şükür hiç bir müşterimi mağdur etmedim kimsenin 5 kuruşunun vebaline girmedim. Sayfamdaki bütün görseller bana ait asla alıntı çalıntı fotoğraf kullanmadım bütün paylaşımlarımın altında sipariş veren kişiler mutlaka etiketlidir.
Mayasey ipeksi zor bir iş İnsanları memnun etmek, ama dediğiniz gibi 3 kuruş için hiç gerek yok. Yine de Allah bizim karşımıza da zor insanlar çıkarmasın. Bazen dm den fiyat soruyorlar, geç cevap verince neyse kalsın yaa falan diyen oluyor
Betlab guliz35 Ben osteocare isimli kalsiyum ilacini ordan aldim. Sorularima cevap da verdiler. Kargo da cok cabuk elime ulasti. Memnun kaldim tavsiye ederim :)
nyac Arkadaşlar instagramda atölyeselcukum sayfasından kapı süsü yaptırdım kadın tam da dediği günde yolladı siparişimi çok temiz çalışmış çok memnun kaldım magnet kapı süsü için güvenilir bi sayfa...ayrıca lohusa tacımı da şekertadındatasarımlar sayfasından aldım o da beni pişman etmedi çok şükür tavsiye ediyorum...