Mavimi Deveci karbonatlı suyla temiz bir bezi ıslatıp hafif hafif silin iyi gelecektir veya 1çay kaşığı su da verebilirsiniz ben öyle yapıyordum suyu tutmasına izin vermiyordum en iyisi karbonatlı su siz bilirsiniz☺️
gokcekocyigiit Deveci endişe etmeyin, karbonatlı su ile bebeğinizin ağzını, kullandığı emzigi, kendi göğsünüzü sık sık temizleyin, geçecektir, doktorlar da bunu öneriyor🙂
Limonsekeri Deveci temiz gazlı bezi karbonatlı suya sokup dilini silmiştik biz ebe böyle söylemişti emziğini göğsünüzü biberon vs yi de dezenfekte edin kaynar suyla yıkayın karbonatlı suyla da silin göğsünüzü ara ara yapın geçecektir
plajterligi Deveci evdeki karbonat değil de ingiliz karbonatı alın eczaneden, bir çay bardağı kaynamış ılımış içme suyuyla bir tatlı kaşığı karbonatı karıştırın gazlı bezi işaret parmağınıza dolayıp batırın suya dilini onunla temizleyin. Fazla bastırmadan günde bir kaç sefer tekrarlasanız çabucak geçer ❤️
Oznur91_ Deveci benim kızımda da vardi doktora götürdük doktorda karbonatlı su ile silmemeizi söylemişti
Girlmama Happyka hayir yakmaz yanlis bilgi vermeyin lutfen doktorlar da bunu oneriyor dogal yolla cozmek varken neden ilacla cozelim ki
Girlmama Deveci benim kizimin doktoru bitkiselci ilac vermeyi sevmiyor kizimda pamukcuk hic olmadi sadece mama kalintisi oluyordu ilk zamanlar pamukcuk yok ama icin rahat etsin istiyorsan karbonatli suyla silebilirisn dedi muslin bezle
Happyka Girlmama evdeki karbonat yakıyor ben kendimde denemişim, afmed hemen geçiriyor 1 kere yaşadım sonra hiç olmadı kizimda , yanlış bilgi değil bu bir kere
plajterligi Happyka bende evdeki karbonatın kullanıldığını buradaki yorumlarda okudum, bizim doktor özellikle eczaneden ingiliz karbonatı aldırmıştı