Melekmray Siz inanıyor musunuz benzeyeceğine ? 5 aylık oldum ben henüz yapmadım ama önceden çevremdeki hamilelere hep söylerdim güzel bebeklere bak diye 😂 acaba benzer mi baka baka 😅
miniminibebek Melekmray ben bebişi ilk öğrendiğim gün koydum 😂beğendiğim hem erkek hem kız fotoğrafını cinsiyet kesinleşince erkek resmini büyüttüm ekranda duruyor bebiş doğunca göreceğiz artık ne kadar doğru
bikbikbikaak Melekmray karı koca sülalece kara kaşlı kara gözlü olan arkadaşım sarışın mavi gözlü bebek koymuştu telefonuna. Kimi ikna etmeye çabaladığını bilemedim ama eşinin kopyası -haliyle- bir bebeği oldu.😅
crnefnan Melekmray 2 aylıkken koymaya başladım 😂 yani bir umut Allahtan 🥰🕊️ tabi ki öncelikle sağlıklı hayırlı olsun
Glhayat_54 Ünlülerin cocukları bile genetiği, özü neyse ona çekiyorsa (malum heryerleri botokslu) Biz resim koyup o resme baksak ne yazar 😂😂 sülalede ne varsa ona ceker ona benzer bacım 😂🙈
Glhayat_54 bikbikbikaak mavi gözlü sarışın biriyle evlenseydi daha cabuk ulaşırdı istediği bebeğe 😂😂🙈
bebek_29 Melekmray ben şuan 4 aylık hamileyim ekran kilit fotoğrafıma tatlımı tatlış mavi gözlü sarışın bir bebiş koydum umarım ona benzer bebeğim 😄🩵
3_bebelianne Melekmray Güzellik genetik sen çirkinsen bebek çirkin güzelsen güzel olur canım anaya yada babaya benzer her bebek güzeldir anne ve babası için