hyena Dilsad benimki 14 Mayıs bugün testin pozitif çıktı 30 mayısta yumurtlama akıntım gelmişti o gün ilişki olmuştu
Sumeyyeakkurk Dilsad ben adeten 6 gün önce hislerimle test yaptım ve çıktı 23 ekim adet tarihmdi 10 kasım da kanda 2.45 çikti şuan heves etme boşver olur ben boşverdim hamilr klfım
motherof3son Mehlika_ ben yumurtlama takip etmedim uygulamaya göre 4 mayıs ovülasyon günümdü değerlendirdim az evvel days doctor erken gebelik yaptım negatif göründü adete bir gün kala tekrae yapıcam inşallah pozitif olur 18 Mayısta yapıcam sizinle bat aynı
Mehlika_ Dilsad benim yumurtlama 8inde oldu canım bi belirtim yok şu anlık 18inde test yapmayo düşünüyorum
Dilsad Benimde sık idrar ve göğüs hassasiyet var negatif görürsem üzülürüm diye yapmak da istemiyorum ama içim içime sığmıyor
Mehlika_ motherof3son valla uygulamaya göre benimde 5 mayıs yumurtlama idi ama ben 8inde gördüm canım yani her zaman tutmuyor sen sonrasını da değerlendirseydin
motherof3son Mehlika_ ya keşke değerlendirseydim uygulamaya göre yaptım ovülasyon testlerini kullanmayı bilmiyordum hiç kullanmadım
Mehlika_ motherof3son bende geçen ay aynısını yaptım uygulamaya göre gittim ama olmadı bu ay testleri deniyorum bakalıö olacak mı canım hayırlısı. Ayrıca belli olmaz belki tam o zamanlarda yumurtlamış olabilirsin umudunu kaybetme
Rmyssaa Dilsad erken gebelik testinde çıkmadı benim hemde iki tane eczaneden aynı anda yaptığım normal ucuz testte çıktı