bebekannem bikbikbikaak az önce biriyle konuştum egzama ve besin alerjisi var sezeryan olduğumdan dedi
Girlmama bebekannem hsjdhendhjdbrjjr duydugum en komik seydi bu denli iq dusurucu biriyle mesafe koyun bence araniza 2cocuk2kopek 😂 bence saglik bakanligiyla anlasmali vajinale yonlendirmek icin sacma sapan seyler uyduruyorlar djncjenfjfb
aylinpalaa bebekannem yok doğum başlamıştı suyum gelmişti sadece açılmam olmadığı için sezaryen olmak durumunda kaldım, genel olarak bahar alerjisi daha kapsamlı alerji testi haftaya yapılacak, her hasta olduğunda hava alıyor
mervemurat16 bebekannem benim kızım alerjik ama annede varsa %50 olur demişti doktor şuan hapşırma burun kaşıntısı ve bazen vücut veya yüzünde çıkan minik sivilceler oluyor küçük olduğu için tam detaylı test yapamıyorlar
ABusraaaa Sezeryanla alakasını bagdastıramadım. Oğlum alerjikte değil. Bence o anne baba ve genetikle alakalı heleki ailede astım sorunu olan biri varsa alerjik olma ihtimali dahada artar
2cocuk2kopek bebekannem tövbe bunuda mı sezaryene bağladılar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ailede genetik bir durum yoksa yada bebekken bir hastalık vs geçirmemişse ne alerji ne astım olmaz . genetik bir surum varsa oluyor