Ahsenmira Kızlar 28. Haftamdayım bebiş bazen hiç durmuyor ve karnıma dayanıyor sonra geri çekiliyor dayanıyor geri çekiliyor… bu normal mi?
Meltemanneolsun Ahsenmira evet canım benim de aynı öyle içeriden iktiriyor tek yanım daha sivri oluyor. Ben de 28 e girdim değişik hareketler yapıyor sanki artık 😂tekmeyi de aştı
Deleted33000 Ahsenmira çok normal canım 32+1 im hareketleri canımı yakıyor bazen çıkacak gibi oluyor resmen ama benim sesime tepki vermesi elimi nereye koysam oraya toplanması çok hoşuma gidiyor 🥰🥰
luna27 Ahsenmira 31+2′den selam 😂 içerde futbol maçı oynandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂😂 Gecesi gündüzü yok, hiç uyumuyor bu bebek 😂
Ahsenmira Sağa yatsam sağ tarafa sola yatsam sol tarafa tepikliyor😅 ve karnıma dayandığında orası inanılmaz sertleşiyor
Gzm122 Ahsenmira Benimde öyle kuzum 30+5 deyiz 30lara gel daha da fena 😂 Sola uzanıyorum soldan bir vuruyor sanki ayağı yatağa geçecek 😅
Gzm122 Ahsenmira Yok kız ne kasılması bebiş oyun oynuyor işte, benimkide de öyle yapınca babasına hemen bak başladı dans etmeye diyorum 😂
Turuncukadin Ahsenmira bir yerde toplanıp birakiyorsa kendini yalancı kasılmadır. Bu haftalarda çok normal zaten o da
Meltemanneolsun Ahsenmira 😂 evet bazen takla attığını hissediyorum alta vuruyor üste vuruyor diyorum bu nerede yani her yerine birden vurmaya başladı. Alıştım hareketlerine bı sure hareket etmezse kendim durtuyorum 😂
Gzm122 Ahsenmira Yok yok merak etme maşallah bebeklerin keyfi yerinde😊 biraz dursun ben üzülüyorum hemen başlasın istiyorum dansına 💃🏼😆
Gzm122 Deleted33000 Aynı biz 30+5 bazen bir vuruyor bağırıyorum ayy diye eşim şaşkın şaşkın bakıyor ahaha🤣
Ahsenmira Deleted33000 evet babası elini koyduğunda sanki sıcaklığını hissediyor özellikle oraya vuruyor sanki 🥲
Meltemanneolsun Ahsenmira amin hareketli bebek iyidir doktoruma da söyledim biz hareketli severiz çok iyi dedi
Deleted33000 Gzm122 erkekler anlamıyor tabi ne olduğunu senin eşin de dokunmaya korkuyor mu benimki korkuyor da
Deleted33000 Ahsenmira evet ama bizimki eşim korkuyor dokunamiyor karnıma tuhaf oluyorum diyor ama büyük oğluma kızıma nasıl tepki veriyor miniğim