ylzmommyy bu hafta içi baby shower planlıyoruz ama açık alanda mı yoksa evde mi yapsak pek karar veremedik. Yapan var mı aranızda ,nasıl yaptınız? fikir alabilir miyim acaba❤️🫠
Cugulibinnazzz ylzmommyy gereksiz görüyorum açıkçası, kendi aranızda yapın bence büyük şeylere gerek yok♥️
Senem10 ylzmommyy hava güzel dışarıda da yapabilirsiniz ben yapmadım ama bir fotoğrafcı yada birini belirleyin o sizin fotoğrafnızı ceksin cok kalabalık değilse ikramlıkları abartmayın kucuk hediyelikler ayarlayın rahat olacağınız bir elbise secin eğer hediye getiren olursa ne eksik diye sorarsa Cekinmeden söyleyebilirsiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınza alın inşallah
Annemidedinsen ylzmommyy havalar ısındı kesinlikle dışarsa yapın bence hem fotoğraflarda çok güzel çıkar hem evinizde kirlenmemiş olur size iş çıkmaz
ylzmommyy Cugulibinnazzz eşimin tarafında ki ilk torun bizim tarafta da son torunun çocuğu olunca aileler çok heveslendi, bizde eşimle baş başa planlamıştık. Bize pek laf bırakmadılar sağ olsunlar🥲
Nurrvldn Kendı aramda esımle ben tektim öyle yaptık ama sizin kararınız açık bır alan varsa daha güzel olur
ylzmommyy Annemidedinsen ya aslında evim küçük o yüzden iptal etmeye çalışmıştım ama sonra bizim evde yapalım atışması çıktı aileler arasında🥲 benimde fikrim o yönde çok sağolun❤️