a-koroglu haftadayız doktor kontrolüne gittik bugün plesantam aşağıda doktorum 30. haftada vajinal ultrason yapıp tam konumuna bakacağım şuan tam kapatmıyor gibi ama yakınlığını ölçmem gerekiyor dedi doktoruma güveniyorum ama sonradan düşündükçe korktum vajinal ultrason erken doğumu başlatır mı
Bebegim3444 a-koroglu yok canım ben başlarsa yaklaşık 10. Haftaya kadar vajinal muayne oldum kanamam olduğu için sonrasında 28 lerde de kısalmam vardı 10 günde bir vajinal muayne oluyordum.
cakethesel a-koroglu Hayır korkmayın bir şey olmaz.Banada 18. Haftamda vajinal ultrason yapıldı kanamam vardı kanamanın miktarını bile etkilemedi.33. Haftamda açıklık kontrolü yapıldı korktum erken doğumu tetikler diye hiçbir şey olmadı cok şükür
a-koroglu Bebegim3444 ay teşekkür ederim ben 5. haftada 1 kez oldum keseyi görmek için bakmıştı sonrasında hiç olmayınca biraz korktum içimi rahatlattınız
a-koroglu cakethesel çok şükür inşallah sorun yaşamayız içim rahatlattı sayenizde teşekkür ederim doktoruma güveniyorum zaten ama annelik işte evham yapabiliyoruz🌸