Gizos2606 Kızlar selam 25. Haftama yeni girdim ve iki gündür hiçbir sebep yokken ağlamaya başlıyorum kendimi durduramıyorum sürekli geçmişte yaşadığım tatsız olaylar aklıma geliyor artık ağlamaktan başım ağrıyor benim gibi olanınız var mı?
Nursah2 Gizos2606 normal canım ara ara oluyor hala ve doğumdan sonra da devam edebiliyor. Hormonlar değişiyor etkiliyor ruh halimizi
zeyzeyneyney Gizos2606 38. haftaya koşuyorum ruh hastası gibi oldum bu durum yüzünden, gözlerim doluyor. 3 sene önceki olaya kuruluyorum herkese eşime ailesine gıcık oluyorum bu da ağlamama vuruyor
Senamstf Gizos2606 24. Haftaya geldim bende ve nerdeyse 1 aydır sürekli ağlıyorum. Bazen sabaha kadar ağladığım bile oluyor. Sonrada vicdan azabı çekiyorum bebeğime bunu yaşattığım için ama elimde olmuyor maalesef. Şuan bunu yazarken bile yaşlar süzülüyor..
Gizos2606 zeyzeyneyney resmen aynı şeyler eşimin ailesini görmek dahi istemez oldum kafamda kurmaktan taa düğün zamanı yapılanlara ağlıyorum
zeyzeyneyney Gizos2606 evet özellikle nişan-düğün zamanlarını düşününce ben de çıldırıyorum. Sanki hiçbir şeyim istediğim gibi olmadı ve ben hiç bir şeye ses etmedim diye 🤣 ya eşime de çok üzülüyorum sonra ona da çok yükleniyorum çünkü :( bazen keşke ben hamile olsaydım diyor 😅
Senamstf Gizos2606 Amiin amin 🥹 sürekli dua ediyorum Allah’ım sen gönlüme ferahlık ver diye ama bir şeyleri aklıma getirdikçe bu pek mümkün olmuyor daha çok içim daralıyor. Üstüne bir de yalnız hissetmek daha çok yıpratıyor
DarkLuna Gizos2606 o bazı donemlerde geliyor ataklar daha bu sabah bende babam onlara gideceğim diye sevdiğim gofretlerden almış diye ağladım oluyor öyle şeyler açım yemek yiyemiyorum diye de çok ağlamışligim vardır yani😅😅😅😅