Kızlar evde tartı yok ben şüpheleniyordum afedersiniz kalçam bacaklarım falan güzel gözükmeye başladı gıdığım gitti yüzüm inceldi gibi. Eşimde dünden beri bana süzülmüşsün dediği için emin oldum. Hamilelikten önce çok fazla fastfood yiyordum ve çok sigara içiyordum. Fastfoodu bıraktım sigarayı azalttım. Bir de ben hiç su içmiyordum gün boyu sadece kahve içiyordum kahveyi azalttım suyu çok içer oldum. Eşime eve ekmek aldırtmıyorum protein ve lif ağırlıklı besleniyorum. Hafif acıktığım hissettiğim an ağzıma 2 3 tane erik atıyorum inanır mısınız tok tutuyor. Sonrasında muz yiyorum. En son açlıktan kıyılırsam yoğurtlu ıspanak veya ekmeksiz pilav üstü yemek yiyorum. Bu düzenle birlikte kilo vermiş oldum. Kendimi çok çirkin hissediyordum artık bi özgüven geldi bana. Hamilelikten önce tiroit ilacı kullanmıyordum hamile kalınca doktor ilacı yazdı. O ilaçta benim metabolizmamı hızlandırmış olabilir. Önceden 3 günde bir tuvalete çıkardım şimdi her gün mutlaka 1 kere tuvalete çıkıyorum byny da yediğim eriğe bağlıyorum. Darısı başınıza kızlar aç kalmadan vücudunuzu idare ederek kilo verebilirsiniz. Evden çıkmıyorum herhangi bir egzersizim yok ona rağmen süzüldümm