Anneoluyorumhello 26 haftalık olduk kızım olacak soğuk kahve ne zaman içsem kıpır kıpır hareketleniyor ve meyve yiyince 😃😇 sizinde oluyor mu bu şekilde
bikbikbikaak Anneoluyorumhello diyetisyen bana kahveyi yasaklamıştı. E gebelik şekerinden dolayı tatlı da yasak. Çocuğum hiç hareket etmemeye başlamıştı ilk nst’me bu sebeple girmiştim hatta. O yüzden kahve içmeye kafeinsiz de olsa devam ettim günde 1 de olsa çikolata yedim. Benim stresim çocuğuma yansıdı demek diye düşünüp 🥹
NoName_ Anneoluyorumhello hamile kaldıktan sonra ilk defa türk kahvesi içtiğimde çok hareketlenmişti ama bende çarpıntı başlamıştı o yüzden iyi yönde olduğunu düşünmedim kendim içinde bebek içinde bir daha içmedim🥲
bikbikbikaak Anneoluyorumhello yok serbestti bana da, kan değeri düşük çıkınca kullandığın demir ilacının bi faydası olmaz kahve içersen dedi. Kafeinsiz içeyim dedim ona da hayır dedi. Ben de dinlememeyi tercih ettim 😅
Anneoluyorumhello NoName_ Ayy siz sağlıklı olunda içmeseniz de olur 🙏🏻 ben de kafein olduğu için bazen düşünüyorum bir rahatsıZlık veriyorda ondan mı çok hareketli ya da soğuk tatlı hoşuna mı gidiyor bilemiyoruz
Anneoluyorumhello bikbikbikaak Ben de kan ilaçını uyanır uyanmaz içiyorum kahvaltıyı dahi bir saat sonra yapıyorum kahveyide akşam genelde içiyorum arada o kadar uzub zaman içindede sorun olmaz heralde 🥲😇
bikbikbikaak Anneoluyorumhello benim gittiğim diyetisyene sorarsanız olur. Ama bence de olmaz için gitsin 😂 doğurduğumdan beri içmedim o yüzden rahat rahat için