_tugcee Kızlar Allah nasip ederse kızım olacakk İlk kızımın adı Buğlem ikinciye hamileyim şuan onun adı da Berçem olsa nasıl nolur acaba🤔 Veya fikirlere de açığım B ile ilgili☺️Ama öncelik Berçem hakkındaki fikirleriniz olsun🥰
Ceku256 _tugcee bacım bana çok geçmedi o isim perçem berçem sanki bilemedim ama bence bizim dediklerimizin bir önemi yok sen içine ne siniyorsa onu koy.
mimikralicesi _tugcee okuduğum bir kitap vardı başroldeki kızın ismiydi ☺️ yani kitabı okurken isim hoş geliyordu
_tugcee Ceku256 Yok öyle içime sindirmedim hemen zaten daha bugün duydum bende valla öyle düşündüm sadece🤔sizede sormak istediiimm☺️
Melissayda @_tugcee buğlem - burçe daha güzel olur canım yıldız kümesi demek diğer ismi saçma buldum konulmak için konulmuş gibi duruyor ☺️🥰
Nibozog _tugcee beni yanlış anlamayın dalga geçilebilir bir isim ve çocuklar etkileniyor böyle durumlardan tabi ki tercih sizin ❤️
ogretmenanne2407 Birce-Beren-Beril bu isimleri de düşünebilirsiniz 🌸 Ben kızımın ismini beren koyacağım🩷
ABusraaaa Bağde Burçin buse 🥴 suanlik aklıma gelenler bu ama bercem olmaz perçem gbi aynı tabiki son karar sizin ama
deletedmom7263 _tugcee ay benim gibi begenen biri daha:) cok istiyodum ikinci isim olarak kizima verecektim ama herkes inat etmis tek isim olsun iki isimli olmasin diye. Yoksa kizima Berçem ismini verecektim. Bence cok hos ve degisik guzel bir isim. Bildigim kadariyla kürtçe kökenli. Anlami da cok guzel
crnefnan _tugcee Allah hayırlı evlat nasip etsin 🥰 Berçemi bende pek begenemedim aklıma direk perçem geldi , Belinay olabilir . Hoş bi isim
Arzulu _tugcee nedir bu değişik isim tutkusu hiç duymadığım garip garip isimler avrupada isimler çok klasiktir. Bizde neden asel mina lar kuzey batılar güney doğular 😀