Tazeanne0641 Kızlar ben 14. Haftadayım sanırım erkenden tarih almam lazım. Burda olupta detaylı ultrasona giren var mı acaba ? Nasıl olacak kendi doktorum mu yönlendirme yapacak?
Mervecnplt Tazeanne0641 şehir hastanesi için daha erken haftalardan randevu alınması gerekiyor diğer devlet hastanelerinde yapıldığını duymadım 🌸
Buse4161 Tazeanne0641 hangi devlet hastanesi? İzmit devlet ise orada kadın doğum bölümü yok canım. Ultrasondan 1 ay öncesinden gidip randevu alman lazım bana temmuza randevu verecekler haziranda gidicez randevuyu almaya
NoName_ Tazeanne0641 gölcük devlet hastanesinde de varmış detaylı ultrason kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor,şehir hastanesinde perinatoloji veznesine bir sorun bir an önce ya da çünkü çabuk doluyor randevular
Parinas Tazeanne0641 devlette değil de Alikahyada takipliydim orda doktor git gün al dedi verdikleri günde gittim. Kadın doğum hastanesi olduğu için perinatoloji de var zaten. Devleti bilmiyorum ama
Tazeanne0641 Mervecnplt ama kadın doğumdan mı alıcam erkenden alındığını duydum hangi bölümden alacağımı bilemedim. Gölcük’te başka doktora gidiyorum. Şehir hastanesinde de mi muayene olup öyle yönlendirecekler orasını bilmiyorum
Tazeanne0641 Buse4161 şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama hangi bölümden alıp gidicem biliyo musun ilk kadın doğuma mı gitmem gerekiyor şu an 14. Haftadayım anca alırım randevu
Aysunnpr Buse4161 2 hazirandamı gideceksiniz acaba 2 veya 10 Haziran denmişti bana net birşey demediler
Mervecnplt Tazeanne0641 burada bir kaç arkadaş direk gidip alabilirsiniz yazmıştı ama ben zaten randevum vardı gittiğimde sordum burada muayene olmanız gerekiyor dedi
Miranne Benimde ailem Kocaeli’de detaylı haftam gelince bende orda yaptıracağım ara ara bakayım bu posta 🥹🥹
NoName_ Tazeanne0641 şehir hastanesi randevu olmayınca Gölcük devlete ya da umuttepeye yönlendiriyor ondan vardır dedim 🤭
Tazeanne0641 Elif3419 Necati Çelik devlet Hastanesi’ne gidiyorum Selçuk bey çok iyi bir doktor 👍 medara gidiyodum oranın doktorlarını sevemedim
Sara07 Ben gölcük devlet takipliyim orada detaylı yok beni şehir has yönlendirdi doktorum ama randevu bulmak imkansız gibi bişey o yüzden medarda yaptırdık biz