Gozdeeb bikbikbikaak bence guvenlik acisinda dogru bir karar. Hem anne hemde bebek icin. Imkani olan 2.el dolap uygulamasindan doona alsinn. 7 8 ay kullandim ben oglum tombik olmasina ragmenn. Hem araba hem otokoltugu. Miss
2cocuk2kopek keyfimin-kahyasi-misin bebek pusetleri araçta oto koltuk olarak kullanılıyor zaten uyumlular
2cocuk2kopek Serap09 araçta bebeği kucağınızda mı götürüyorsunuz. Zaten çoğu hastanede zorunluydu tamamen zorunlu oldu
Serap09 2cocuk2kopek araçta baby nestte taşıdım araca fazla binmedigim için gerek duymadım almadım peki neden hastane mecburi tutuyor açar mısınız
2cocuk2kopek Serap09 bebek eve gelirken baby Nestle araçla taşıyamazsınız ki yada bir yere giderken zaten çöpü bebek arabası pusetle oluyor bu pusetler araç için uygun oluyor . Kucakta zarar göreceği için
NejlaAslan Bebek arabası alırken iyi ki pusetli tercih etmişiz kısa süre kullanıcağımız için çekinerek almıştık🙃
mavideniz9696 bikbikbikaak evet o puseti araba koltuğu için istiyorlar daha çok ama elinde puset olmadan çıkartamıyorlarmış artık hastaneden bence çok da iyi olmuş minicik bebek arabada falan kucakta gitmemeli zaten hiç güvenli değil ani bi frende sağa dola savruluyoruz biz
Deleted33000 bikbikbikaak bunu bilmiyordum benim önceki çocuklarımdan kalan eski tip ana kucağı var onunla çıkarmayı düşünüyorum ona da mi izin yokmus
esra34_ bikbikbikaak biz 3 ay bile kulanamadim başkasından tedarik edebiliyorsun öyle yap uzun ömürlü olmadı iicn yeni temiz ila bulursun