cerengeredeli bikbikbikaak bence gereksiz değil ya, oto koltuğu yerine de kullanılıyor iş görür bir süre
keyfimin-kahyasi-misin bikbikbikaak Puset almadım gerekte duymadım araba için deniliyosa onun koltuğu ayrı daha uzun süre kulanilanalrini almak daha mantıklı . Boşuna masraf yer kalabalığı puset elde bile tasinirken zorlugo
bikbikbikaak keyfimin-kahyasi-misin yani araba varsa yenidoğandan itibaren kullanılan oto koltukları daha mantıklı tabii
2cocuk2kopek keyfimin-kahyasi-misin bebek pusetleri araçta oto koltuk olarak kullanılıyor zaten uyumlular
2cocuk2kopek Serap09 araçta bebeği kucağınızda mı götürüyorsunuz. Zaten çoğu hastanede zorunluydu tamamen zorunlu oldu
funnymummy bikbikbikaak çoğu kucağında taşımayı tercih ediyor bana göre çok yanlış kızımı hastaneden çıkarırken kemerine varana kadar iyiki kontrol ettiler
bikbikbikaak funnymummy bizim arabamız yok, puset küçük geliyor artık ama hala pusetle taşıyorum diğer türlü kucağımda tutmam lazım taksiye bindiğimde, korkuyorum 🥹
bikbikbikaak Melike_4949 yapan çok fazla kişi var, geçen burada da gördüm 5 dakikalık yol kucağımda tutarım diyordu
funnymummy bikbikbikaak çocuğun can sağlığı için ne işe o kendi sağlığımız için emniyet kemerini nasıl takiyorsak önlem amaçlı o çocukları da korumak zorundayız en iyisini yapıyorsunuz
Melissayda @bikbikbikaak bence çok iyi bi karar olmuş ilk 6 ay puset çok kullanışlı oluyor evde bile kullandım ben şimdi ikinci gebeliğim yine çok kullanacağım eminim. Güvenlik önemli tedbirli olmakta fayda var 🙏🌸
Gozdeeb bikbikbikaak bence guvenlik acisinda dogru bir karar. Hem anne hemde bebek icin. Imkani olan 2.el dolap uygulamasindan doona alsinn. 7 8 ay kullandim ben oglum tombik olmasina ragmenn. Hem araba hem otokoltugu. Miss
Serap09 2cocuk2kopek araçta baby nestte taşıdım araca fazla binmedigim için gerek duymadım almadım peki neden hastane mecburi tutuyor açar mısınız