Tugceelanaz zynpknt Gerçekten mi 🥹🥹🥹 ay hayırlı olsun Nasil oldu ? Kendi sancın mı geldi ? Anlat meraktan çatlıcam Sağlıkla büyüsün maşallah 🤲🏻🧿
zynpknt Tugceelanaz allah razı olsun yok ya biz başlattık ama 6 saat sancı aldım 0 cm açıklık oldu bende sezaryen istedim sezaryenle oldu tabi şuan çok ağrım var ama kokusu dünyaya bedell😍😍
Tugceelanaz zynpknt Başlatma sebebi neydi ? Bende sunı sancı isticem cuma günü artık baskıya dayanamıcam 3 cm açılmam var aşağa da inmiş Kabul eder gibi duruyordu doktor .
Tugceelanaz Busramnida Ben daha bekliyorum 39+0 🥹 3 cm açıklık var bebek aşağa inmiş ama gelmiyor 😅 cuma gidicem tekrar büyük bir ihtimalle sunı sancıyla başlatcaz çünkü aşırı baskı var aşağa doğru
Busramnida Tugceelanaz ayy seni çok iyi anlıyorum benimde 3. Olcak inşallah Neden 3 cm varken yatış yapıp suni vermediler canım
Serapaksu066 Tugceelanaz bende 39+3 yarın suni. Alcm umarım çok sürmezdoktor 2 cm demişti geçen cuma yarın tekrar gidicem
zynpknt Tugceelanaz şeker olduğu için cuma en geç alması gerekiyodu ama çarşamba yurtdışına çıkcak doktor başka arkadaşa sevk edeyim dedi ama ben kendi doktorumu istedim o yüzden ben başlattım 3 cm se bence kolay olur ya inşallah benim hiç yoktuuu
Tugceelanaz Serapaksu066 Cuma bende 39+3 olucam İnşallah kabul eder bu sefer sunı sancıyı Sen kendin mi istedin ? Var kı açıklık? Hayırlısı olsun su gibi doğumun olsun inşallah 🤲🏻
Tugceelanaz Busramnida Anlamadım bende. Hatta bugün kendim dedim başlatalım artık diye . Cuma gel dedi sabah inşallah başlatır artık . Tedirginde oluyor insan bebek harektlerini sürekli takip ediyorum uykularım kaçtı artık
Serapaksu066 Tugceelanaz açılma 2 parmak dedi hatta nstde sancım 30 filan yazıyordu ben hissetmiyorum sancı gel suni sancı verelim dedi kabul etmedim , yarın kendim gidicem inşallah kolay geçer .
Tugceelanaz Serapaksu066 Ay benimde 1-2 tane sancı çıktı ama birşey demedi . Neyse inşallah darısı bana cuöa günü 🤲🏻🥹 Güzel geçer inşallah sakın korkma . Ben 2 doğum yaptım sunı sancıyla çok güzel geçti. Her sancı geldiğinde çömel ve ıkın .