Kizlar 28 Nisan doğum yaptım çok aşırı zor günler atlattım anca doğum hikâyesini yazabildim Kızlar ben 28 Nisan’da aslinda doğum için normal gün almaya gittim kalbimin 5 damarı tıkalı bilenler bilir. Burda daha öncede konuşmuştuk tansiyon hastasıyım artı kalp de tıkanıklik var doğum sonrası stent takılacaktı doktora gittim kadın doğuma kalp doktoru yazı göndermiş iğne yapilmadan doğuma girmesi sakıncalı diye sonra benim kadın doğum doktoru kalp doktorunun yanına gönderdi ignen vurulsun dedi ben de gittim kalp doktorunun yanına iğnemi vurması için iğnem geldi işte doktorun yanındayım sonra ben dedim ki benim alerjim olabilir bana test yapmadan iğneyi vurmayın o da dedi ki benim işime karışma dedi ben biliyorum dedi ben de sesimi çıkarmadım iğneyi vuruldum vurulduktan 10 dakika sonra tansiyonum 23 oldu sonra 25 oldu 28 oldu fenalaşıyorum yani artık sonra bana sanki suni sancı verilmiş gibi sancıların başladı aşırı derecede artık yerimde duramıyorum ve beni hemen direkt ameliyata aldılar yanımda ne bebek kıyafeti var ne annem yanımda kimsem yoktu yanımda çünkü normal kontrole gitmiştim bilemezdim böyle bir şey olacağını sonra hemen yukarı çıkardılar beni hemen damar yolu açtılar sorular sordular imzalar attırdılar başımdan kaynar sular döküldü sanki annemi aradım çabuk gel dedim bebeğin kıyafetlerini falan getir dedim o da şok oldu annem gelene kadar beni ameliyata aldılar ben çıkmıştım zaten kendimi kimsesiz hissettim çıktıktan sonra daha hiç bebeği kucağıma alamadan bebek küveze gitti 5 saat küvezde kalması lazım dediler solunum sıkıntısı yaşıyor dediler 5 saat sonra geçmezse yoğun bakıma alacağız dediler yani 5 saat sonra da geçmedi çocuğu yoğun bakıma aldılar bekliyorum gelmiyor çocuk psikolojim bozuldu 9 gün çocuk yoğun bakımda yattı ölür dediler çocuk için Allah korusun 35+0′da doğum yaptım erken doğum olduğu için çocuk solunum sıkıntısı yaşadı Allah’ım kimseyi yoğun bakım kapısına düşürmesin sütüm gelmedi rezil oldum yoğun bakımdan süt bekliyorlar ne yaptım ne ettimse sütü gelmesini sağladım ama ben bunu hiç unutamam hayatım boyunca şimdi çocuğumu çıkarttım çok şükür şu anda annemgilde kalıyorum annem bakıyor bana eşim yurt dışında işinden dolayı gelemedi en büyük destekçim oldu ama öyle diyebilirim sürekli görüntülü aradı sürekli ilgilendi yani bizimle yokluğunu arattırmadı şimdi bebeğim yanımda yatıyor çok şükür Allah’ıma bin şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi de yoğun bakım kapısına düşürmesin benim de doğum hikayem böyle